Ihmisen paras ystävä - katsaus robottien elämään

Robotit ovat osa elämäämme - halusimme tai emme. Neliosainen sarja kertoo ihmisen ja robottien jo vuosikymmeniä jatkuneista mutkikkaista suhteista. Onko robotti jo paras ystäväsi? Sarjan on toimittanut Jukka Mikkola

Jaksot

  • Ihmisen paras ystävä -sarjan neljännessä jaksossa kerrotaan kuinka EU-parlamentti on huolissaan ihmisen ja robotin suhteesta. Katsauksia robottien elämään on toimittanut Jukka Mikkola. Jakso 4/4.

  • Ihmisen paras ystävä -sarjan kolmannessa jaksossa kerrotaan kuinka robotit eivät suostu alistumaan ihmisen tahtoon. Katsauksia robottien elämään on toimittanut Jukka Mikkola. Jakso 3/4.

  • Ihmisen paras ystävä -sarjan toisessa jaksossa kerrotaan robottien yrityksistä olla ihmistä älykkäämpi. Katsauksia robottien elämään on toimittanut Jukka Mikkola. Jakso 2/4.

  • Onko robotti ystävä vai vihollinen? Onko robotti orja vai ihmisen kumppani? Robotit ovat osa meidän elämäämme - halusimme tai emme. Nyt alkava neliosainen sarja "Ihmisen paras ystävä - katsaus robottien elämään" kertoo ihmisen ja robottien jo vuosikymmeniä jatkuneista mutkikkaista suhteista ja yhteiselon värikkäistä vaiheista. Sarjan on toimittanut Jukka Mikkola.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä