Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Barbapapa

Musiikkia Marsista

  • 11 min
  • 1 kk 9 pv

Barbapinko sieppaa keksimällään aparaatilla pätkän musiikkia. Sen lähtöpaikaksi paljastuu Mars. Barbaperhe päättää rakentaa raketin ja lähteä tutustumaan musiikin lähettäjiin.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Teema Fem
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Barbapapa

Sunnuntaisin

Barbaperheeseen kuuluu kaikkiaan seitsemän barbapirpanaa. Perheen kotimaatilalla riittää siis vilskettä ja tohinaa, etenkin kun sekä lapset että vanhemmat osaavat kaikki muuttaa muotoaan. Seikkailuja kohdataan kotona siivotessa tai vaikkapa avaruusmatkalla. Barbapirpanoilla on omat kiinnostuksen kohteensa. Luonto kiehtoo keltaista Barbapojua, kaikki kaunis taas lilaa Barbapupua. Barbatipu on perheen älykkö ja Barbapörrö taas taiteilija. Barbapinko, sisaruksista se sininen on kiinnostunut tieteestä, vihreä Barbalala musiikista ja punainen Barpapaavo urheilusta. Barbapapan luojia ovat Anette Tison ja Talus Taylor, jotka loivat lastenkirjoillaan Barbaperheen onnellisen maailman. Nyt uudessa animaatiosarjassa vaalitaan myös sarjan perinteitä, sillä sen ovat kirjoittaneet pariskunnan tytär Alice Taylor yhdessä Thomas Taylorin kanssa.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä