Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Barbapapa

Barba-TV

  • 11 min
  • ei katsottavissa

Barbamama on sitä mieltä, että barpalapset tuijottavat liikaa televisiota. Äiti ehdottaa, että pirpanat ryhtyisivät tekemään omia tv-ohjelmia, ja se on kaikkien mielestä loistoidea.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Barbapapa

Sunnuntaisin

Barbaperheeseen kuuluu kaikkiaan seitsemän barbapirpanaa. Perheen kotimaatilalla riittää siis vilskettä ja tohinaa, etenkin kun sekä lapset että vanhemmat osaavat kaikki muuttaa muotoaan. Seikkailuja kohdataan kotona siivotessa tai vaikkapa avaruusmatkalla. Barbapirpanoilla on omat kiinnostuksen kohteensa. Luonto kiehtoo keltaista Barbapojua, kaikki kaunis taas lilaa Barbapupua. Barbatipu on perheen älykkö ja Barbapörrö taas taiteilija. Barbapinko, sisaruksista se sininen on kiinnostunut tieteestä, vihreä Barbalala musiikista ja punainen Barpapaavo urheilusta. Barbapapan luojia ovat Anette Tison ja Talus Taylor, jotka loivat lastenkirjoillaan Barbaperheen onnellisen maailman. Nyt uudessa animaatiosarjassa vaalitaan myös sarjan perinteitä, sillä sen ovat kirjoittaneet pariskunnan tytär Alice Taylor yhdessä Thomas Taylorin kanssa.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä