Katsottavissa vain Suomessa
Love Story

Jakso 2: Love Story (12)

  • 38 min
  • ei katsottavissa

2/4. Johanna lähtee Jounin ja Juliuksen kanssa maaseudulle ja törmää yllättäen Anttuun. Elämä alkaa hymyillä vaikka moottoripyörä hajoaakin matkalla. Antun pappa tapaa vanhan tuttavan ja saa asuntoasiansa ainakin toistaiseksi järjestykseen. (1994)

Päärooleissa: Kaarina Gould (Johanna), Kristo Salminen (Anttu), Sebastian Kaatrasalo (Julius), Juho Milonoff (Jouni), Paavo Pentikäinen (pappa), Esko Nikkari (Koljonen), Marja Pyykkö (Nina). Käsikirjoittajat: Jukka Asikainen ja Heikki Vuento. Ohjaaja: Raimo O. Niemi.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Love Story

Sydänsuruja poteva Johanna törmää hautausmaalla kahteen omituiseen poikaan, jotka ovat hautaamassa kuollutta apinaansa. Pojista tulee Johannan ihailijoita. Ennen ystävystymistään Juliuksen ja Jounin kanssa Johanna yrittää karkottaa heidät ja törmää samalla Anttuun. Anttu on muuttanut häädön jälkeen kaupunkiin. Hän asuu ja työskentelee Koljosen pientelekalla. Myös Antun sotaharhoja poteva pappa ajautuu telakalle. Väärinkäsitysten, rakkauden ja traagisten tapahtumien ristiaallokko loiskuaa ennen kuin asiat alkavat selvitä. Neliosainen nuortensarja on TV1 Lasten- ja nuortenohjelmien tuotanto vuodelta 1994.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä