Katsottavissa vain Suomessa
Huojuva talo

Jakso 5: Huojuva talo (12)

  • 1 h 16 min
  • ei katsottavissa

Osa 5/5. Vanhin poika on jo viidentoista ja yrittää seistä äitinsä tukena. Maalta on pestattu perheeseen pikkupiika Silja. Eeron elämä on ajautumassa umpikujaan: yhtäältä hän on kiristyksen uhri, toisaalta itse syyllinen rikoksiin. Viimeisenä keinona Lea yrittää elämänmuutosta. Vihan ja kuoleman päivät ovat nousemassa ja uhkaavat niin yksityistä ihmistä kuin kansakuntaakin. Ihminen kyselee rakkauden ja elämän hallittavuuden rajoja.

Rooleissa: Kari Heiskanen (Eero Markku), Sara Paavolainen (Lea Markku), Sinikka Sokka (Ester Saari), Raimo Grönberg (Aulis Helio), Pirkko Hämäläinen (Siiri Keravainen), Ona Kamu (Silja), Ulla-Maija Siikavire (Sanna), Maria Aro (Siirin äiti), Pentti Järventie (lapsuudenkodin omistaja), Helinä Viitanen (lapsuudenkodin omistajan vaimo), Otto Kanerva (Poju), Sirkku Suominen (Pia), Saila Suominen (Tytti). Käsikirjoittaja: Maaria Koskiluoma. Ohjaaja: Eija-Elina Bergholm.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • TV Finland
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Huojuva talo

Yleisön toivomuksesta: Huojuva talo - Maria Jotunin merkkiteos tv-draamana Areenassa

Maria Jotunin romaaniin perustuva draamasarja on 1920- ja 30-lukujen taitteessa elävän pariskunnan avioliittokuvaus. Nuori tohtori Eero Markku ja ylioppilas Lea Horni ajautuvat juhannusyönä yhteiseen elämäntanssiin. Suku, ystävät ja perheen palvelustytöt ovat nuoren perheen lähipiiriä. Hallitsemattomat voimat alkavat viskoa Eeroa - tummasävyiset tunteet ja väkivalta tulevat osaksi perheen arkea. Myös yhteiskunnassa kuohuu ja ihminen kyselee rajojaan. Viisiosainen draamasarja on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vuodelta 1990.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä