Katsottavissa ulkomailla
Patakakkonen

Lihahyytelöä ja sisäfilepihvejä juottovasikasta

  • 29 min
  • toistaiseksi

Jaakko Kolmonen ja Sirkka Gustafsson valmistavat lihahyytelöä ja sisäfilepihvejä juottovasikasta. Perinneruokaesittelyssä renkolainen talkkuna ja makkarus. Haastateltavina renkolainen Raija Valaja ja professori Eero Remes Kuopion yliopistosta. (2.2.1988)

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Patakakkonen

Keittiömestari Jaakko Kolmonen johdattaa katsojat perinneruokapatojen äärelle ja valmistaa muun muassa majavapaistia, kaalikääryleitä ja karjalanpiirakoita. Vuoden 1988 Patakakkosen jaksoissa tutustutaan myös eksoottisempiin makuihin sekä opetellaan syömään ruotsinlaivan seisovasta pöydästä. Kolmosen aisaparina nähdään Sirkka Gustafsson sekä useita asiantuntijavieraita.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä