Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Deutschland 86

Jakso 3: Ansa laukeaa

  • 44 min
  • ei katsottavissa

3/10. Lenoralla ja Martinilla on tukalat paikat - onko Banks pettänyt heidät? Tinassa herää epäily, että sairaalan testaamalla lääkkeellä on pahoja sivuvaikutuksia. Alex hakee mielekkyyttä elämään.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi Deutschland 86

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Deutschland 86

Saksalainen vakoilutrilleri kylmän sodan ajasta

Saksan lähihistoriaa luotaava 10-osainen trilleri Deutschland 86 jatkaa tarinaa siitä, mihin Deutschland 83 päättyi. Kylmä sota on yhä totta, idän ja lännen suhteet ovat tulenarat ja Saksaa halkoo rautaesirippu. Nyt Neuvostoliitto on nitkahtanut askeleen eri suuntaan. Sen seurauksena DDR:n talous on kuralla - eihän paraskaan systeemi pyöri ilman rahaa. Uusia tulonlähteitä haetaan kiihkeästi. Olisiko kansainvälisestä asekaupasta pelastajaksi? Entinen itäsaksan agentti Martin Rauch on pitänyt pakosta matalaa profiilia ja toteuttanut kutsumustaan maailmanparantajana. Itä-Saksan agentti Lenora Rauch, Martinin täti, kaivaa hänet nyt esiin, sillä isänmaalla on Martinille tehtävä. Voiko Martin kieltäytyä kunniasta? Pääosissa: Jonas Nay, Maria Schrader, Sonja Gerhardt, Sylvester Groth, Ludwig Trepte, Florence Kasumba, Rose Seithathi, Alexander Beyer. Tuotanto: RTL, UFA Fiction, Saksa 2018.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä