Jaksot
-
Karjalanpiirakoita ja raejuusto-munavoi Keittiömestari Jaakko Kolmosen keittiössä valmistuu karjalanpiirakoita peruna- ja ohratäytteellä. Piirakkamestareina Juha Lind ja Mirjam Rouvinen.29 min Käynnistä ohjelma
-
Lihahyytelöä ja sisäfilepihvejä juottovasikasta Jaakko Kolmonen ja Sirkka Gustafsson valmistavat lihahyytelöä ja sisäfilepihvejä juottovasikasta. Perinneruokaesittelyssä renkolainen talkkuna ja makkarus.29 min Käynnistä ohjelma
-
Häränhäntää ja satakuntalaisia perinneruokia Jaakko Kolmonen ja Sirkka Gustafsson valmistavat häränhäntävuokaa ja -keittoa.29 min Käynnistä ohjelma
-
Puuroa, piirakoita ja pitopalapöytiä Keittiömestari Jaakko Kolmonen vierailee Finlandia-talon perinneruokajuhlissa ja haastattelee osallistujia.29 min Käynnistä ohjelma
-
Savuporomunakasta ja muita Lapin herkkuja Sirkka Gustafsson ja Jaakko Kolmonen valmistavat savuporomunakasta. Leipurimestari Timo Takkinen esittelee lappilaisten leipomotuotteiden valmistusta.30 min Käynnistä ohjelma
-
Sultsinoita ja pashaa Jaakko Kolmonen valmistaa suojärveläisten Faina Harikosken ja Vera Kujanpään kanssa sultsinoita ja pashaa pääsiäispöytään.29 min Käynnistä ohjelma
-
Suikaloitua lammaspataa ja satakuntalaisia perinneruokia Jaakko Kolmonen ja Sirkka Gustafsson valmistavat suikaloitua lammaspataa, uuniperunoita ja ananasjälkiruokaa.29 min Käynnistä ohjelma
-
Srilankalainen keittiö Keittiömestari Jaakko Kolmosen vieraana srilankalainen kokki K T Fernando. Tulkkina toimii Roma Motha-Tihveräinen.29 min Käynnistä ohjelma
-
Seisova pöytä Keittiömestari Jaakko Kolmonen selvittää, kuinka Suomen ja Ruotsin välillä liikennöivän autolautan seisova pöytä valmistetaan ja kuinka seisovasta pöydästä syödään.30 min Käynnistä ohjelma
-
Gourmet-ruokaa laivalla Keittiömestari Jaakko Kolmonen tutustuu Suomen ja Ruotsin välillä liikennöivän autolautan keittiössä gourmet-annosten valmistukseen.29 min Käynnistä ohjelma
-
Kaalikääryleitä ja alkupaloja Keittiömestarit Sirkka Gustafsson ja Jaakko Kolmonen valmistavat kaalikääryleitä sekä pieniä alkupaloja. Gerd Peters Viking Lineltä näyttää miten kylmä lohi koristellaan laivan keittiössä.30 min Käynnistä ohjelma
-
Kotikaljaa, mallassämpylöitä ja Ohtakarin siikaa Jaakko Kolmonen ja Sirkka Gustafsson valmistavat kotikaljaa ja mallassämpylöitä. Kalastaja Väinö Säätelä hiillostaa Ohtakarin siikaa.29 min Käynnistä ohjelma
Ei tulossa olevia jaksoja
Patakakkonen
Keittiömestari Jaakko Kolmonen johdattaa katsojat perinneruokapatojen äärelle ja valmistaa muun muassa majavapaistia, kaalikääryleitä ja karjalanpiirakoita. Vuoden 1988 Patakakkosen jaksoissa tutustutaan myös eksoottisempiin makuihin sekä opetellaan syömään ruotsinlaivan seisovasta pöydästä. Kolmosen aisaparina nähdään Sirkka Gustafsson sekä useita asiantuntijavieraita.