Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
The Bold Type

Jakso 7: Betsy

  • 40 min
  • ei katsottavissa

Kausi 2, 7/10. Jane on kauhuissaan löydettyään hänen ja Suttonin yhteisestä asunnosta aseen. Hän oli nuorempana lähellä paikkaa, jossa sattui kouluammuskelu. Sutton vie hänet tutustumaan ampumaradalle, mutta Jane ilmoittaa, ettei voi sietää aseita ja pyytää Suttonia viemään aseensa pois heidän asunnostaan! Mikä on Suttonin ratkaisu? Kat ja Adena päättävät jatkaa suhdettaan avoimella pohjalla, jotta Kat voisi päästä selville omasta seksuaalisuudestaan. Oliver avautuu Suttonille, että he toimivat hyvin työparina.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi The Bold Type

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat englanti stereo englanti 5.1-ääni

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

The Bold Type

Nuoret uranaiset ja ystävykset muotilehden toimituksessa

The Bold Type on draamakomedia, joka näyttää, millaista on luoda nuorena naisena uraa maailmankuulun muotilehden toimituksessa - taidokkaana journalistina, muotia rakastavana stylistina tai nokkelana sosiaalisen median päällikkönä. Yrittäessään onnistua sekä työelämässä että ihmissuhteissa sarjan päähahmot Jane, Kat ja Sutton kohtaavat somesukupolvelle tuttuja ura-, seksi- ja parisuhdeongelmia. Sarah Watsonin luoma sarja on saanut innoituksensa Cosmopolitanin entisen päätoimittajan Joanna Colesin elämästä. (The Bold Type, S1-5. Yhdysvallat 2017 - 2021.)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä