Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
The Bold Type

Jakso 8: Varasuunnitelma

  • 39 min
  • ei katsottavissa

Kausi 2, 8/10. Jane pohtii elämäänsä käytyään gynekologilla, joka kehottaa häntä miettimään lasten hankkimista hyvissä ajoin. Hän ihmettelee, miksei hän voi kuvitella itseään äitinä ja ottaa yhteyttä veljeensä, jotta tämä kertoisi heidän omasta äidistään. Cleo pyytää Katia tekemään ihonhoitosarjan mainoskampanjan, joka ei mene aivan suunnitellulla tavalla. Sutton puolestaan yrittää pitää hanskassa muotitoimitusta Oliverin matkan ajan. Hän kamppailee saadakseen tiukan budjetin pitämään ja on iloinen, kun Oliver ihastelee hänen aikaansaannostaan.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi The Bold Type

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat englanti stereo englanti 5.1-ääni

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

The Bold Type

Nuoret uranaiset ja ystävykset muotilehden toimituksessa

The Bold Type on draamakomedia, joka näyttää, millaista on luoda nuorena naisena uraa maailmankuulun muotilehden toimituksessa - taidokkaana journalistina, muotia rakastavana stylistina tai nokkelana sosiaalisen median päällikkönä. Yrittäessään onnistua sekä työelämässä että ihmissuhteissa sarjan päähahmot Jane, Kat ja Sutton kohtaavat somesukupolvelle tuttuja ura-, seksi- ja parisuhdeongelmia. Sarah Watsonin luoma sarja on saanut innoituksensa Cosmopolitanin entisen päätoimittajan Joanna Colesin elämästä. (The Bold Type, S1-5. Yhdysvallat 2017 - 2021.)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä