Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
The Bold Type

Jakso 4: Mitä ihmettä!

  • 40 min
  • ei katsottavissa

Kausi 2, 4/10. Jane menee treffeille Benin kanssa mutta on kauhuissaan, kun kuuleehänen olevan uskonnollinen. Jane paljastaa Benille, ettei voi uskoa Jumalaan äitinsä kuoleman johdosta. Hän menee juorulehtiin kirjoittavan kaverinsa mukaan bileisiin ja huomaa samalla, ettei hänestä ole juorutoimittajaksi. Sutton tutustuu vaikutusvaltaiseen Brooke Langleyyn, mutta asiat saavatkin uudenlaisen käänteen, kun Brooke maksaa 500 dollarin kokaiiniostokset Scarletin luottokortilla! Kat tutustuu Adenan ystäviin ja ihmettelee, miksei Adena suostu kertomaan hänen edellisistä suhteistaan.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi The Bold Type

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat englanti stereo englanti 5.1-ääni

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

The Bold Type

Nuoret uranaiset ja ystävykset muotilehden toimituksessa

The Bold Type on draamakomedia, joka näyttää, millaista on luoda nuorena naisena uraa maailmankuulun muotilehden toimituksessa - taidokkaana journalistina, muotia rakastavana stylistina tai nokkelana sosiaalisen median päällikkönä. Yrittäessään onnistua sekä työelämässä että ihmissuhteissa sarjan päähahmot Jane, Kat ja Sutton kohtaavat somesukupolvelle tuttuja ura-, seksi- ja parisuhdeongelmia. Sarah Watsonin luoma sarja on saanut innoituksensa Cosmopolitanin entisen päätoimittajan Joanna Colesin elämästä. (The Bold Type, S1-5. Yhdysvallat 2017 - 2021.)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä