Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
The Bold Type

Jakso 6: Dominoefekti

  • 40 min
  • ei katsottavissa

Kausi 2, 6/10. Jane palkitaan artikkelista, jonka hän kirjoitti Jacquelinen pahoinpitelystä ja häntä pyydetään kirjoittamaan jatkoa tarinalle. Tässä yhteydessä hän saa selville, ettei Jacqueline ollutkaan ainoa uhri. Kat lähtee viettämään iltaa Adenan ystävien kanssa ja päätyykin kyseenalaisille jatkoille. Tunnustaako hän asian Adenalle? Jacqueline soittaa Janelle ja pyytää tätä käymään Scarletin toimituksessa. Saakohan Jane takaisin työpaikkansa?

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi The Bold Type

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat englanti stereo englanti 5.1-ääni

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

The Bold Type

Nuoret uranaiset ja ystävykset muotilehden toimituksessa

The Bold Type on draamakomedia, joka näyttää, millaista on luoda nuorena naisena uraa maailmankuulun muotilehden toimituksessa - taidokkaana journalistina, muotia rakastavana stylistina tai nokkelana sosiaalisen median päällikkönä. Yrittäessään onnistua sekä työelämässä että ihmissuhteissa sarjan päähahmot Jane, Kat ja Sutton kohtaavat somesukupolvelle tuttuja ura-, seksi- ja parisuhdeongelmia. Sarah Watsonin luoma sarja on saanut innoituksensa Cosmopolitanin entisen päätoimittajan Joanna Colesin elämästä. (The Bold Type, S1-5. Yhdysvallat 2017 - 2021.)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä