Radio Suomi Oulu

"Kolmekymmentä vuotta ollaan metsällä käyty ja aina syke nousee" – Ylituomari Kari Sarajärvi tuomaroi SM-haukkuotteluita

 • 13 min
 • toistaiseksi

Radio Suomen lauantailähetyksessä vierailtiin Syötteellä tutustumassa Suomenpystykorvien haukkuottelun SM-kilpailuihin. Millaisia asioita lajissa tarkistellaan ja millainen suhde kilpailun ylituomarina toimivalla Kari Sarajärvellä on koiraharrastukseen? Toimittajana Timo Sipola.

Lähetykset

 • ti 9.10.2018 12.30 • Yle Areena

Klipit

 • Oululainen 28-vuotias Kerttu Korhonen on rakentanut asematunnelin Ränni-gallerian lasiboksiin taideteoksen, jossa hän nukkuu välillä. Teos koostuu muun muassa vuodevaatteista, ristipistotöistä ja unisieppareista. Herättelisin kaikkia nukkumaan -taideteoksen sanoma on Korhosen mukaan se, että ihmisten olisi hyvä muistaa myös nukkua.

  Korhonen itse on kärsinyt uniongelmista, jotka on aiheuttanut fibromyalgia-oireyhtymä. Lisäksi oireyhtymä aiheuttaa jatkuvaa kipua nivelissä. Fibromyalgiasta ei voi parantua, mutta Korhoselle apua kipuihin on tuonut liikunta ja kasvispainotteinen ruokavalio.

 • Radio Suomen lauantailähetyksessä vierailtiin Syötteellä tutustumassa Suomenpystykorvien haukkuottelun SM-kilpailuihin. Millaisia asioita lajissa tarkistellaan ja millainen suhde kilpailun ylituomarina toimivalla Kari Sarajärvellä on koiraharrastukseen? Toimittajana Timo Sipola.

 • On kulunut lähes kolme viikkoa siitä kun Oulun kaupunginvaltuustokeskustelussa pidetyn puheenvuoron yksi sana ja sen esittäjä pompsahti valtakunnan valokeilaan.Seuraavana aamuna Pihlajalinna ilmoitti että Moilanen jättää toimitusjohtajan tehtävät.

  Tuo sana oli ihmisroska ja se aikaan paitsi Riikka Moilasen potkut myös nykyajalle tyyppillisen someraivon ja törkyviestien tulvan. Tosin muutama treffikutsukin on Riikka Moilaselle kohun myötä tullut. Niihin hän ei ainakaan toistaiseksi ole tarttunut.

  Toimittajana Timo Sipola

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä