Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Yle Uutiset 20.30

Yle Uutiset

  • 24 min
  • ei katsottavissa

Hallitus on luvannut pienimpiin eläkkeisiin lisää rahaa vuodenvaihteessa - Rinne kiistää hallituksen luvanneen sataa euroa. Pääministeri Rinne tapasi Saksan liittokanslerin Merkelin Berliinissä - päähuomio kiinnittyi Merkeliin, joka vapisi vastaanottaessaan Rinnettä. Kolme suomalaista on tutkintavankeudessa laajan paritus- ja rahanpesukokonaisuuden pääepäiltyinä. Ruotsissa on onnistuttu muita Pohjoismaita paremmin työllistämään maahanmuuttajia. Eri puolilla Suomea on maalattu Helene Schjerfbeckin syntymäpäivän kunniaksi. Tieteiskirjallisuudessa vallalla ovat nyt monenlaiset dystopiat eli synkät tulevaisuuskuvat. Yle kuvaa ensimmäisenä maailmassa 360-asteisella kameralla karhuja kolmen yön ajan Kainuussa Suomussalmen Raatteessa.

Ohjelman tiedot

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Yle Uutiset 20.30

Jaksot yhdistetty Yle Uutiset -sarjaan: https://areena.yle.fi/1-3235352

Puoli yhdeksän tv-uutiset kokoaa sinulle päivän tärkeimmät uutiset läheltä ja kaukaa, jotta maailman ymmärtäminen olisi helpompaa. Joka päivä.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä