Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Kaipaus

Haluan sinut

  • 29 min
  • toistaiseksi

Draamakomedia rakkauden kaipuusta ja etsimisestä. Elokuva on kolmas osa kolmiosaisesta sarjasta Kaipaus, joka pohjautuu katsojien kertomuksiin. Näyttelijät: Josefin Sonck, Dennis Nylund, Pelle Heikkilä, Alexander Holmlund ja Petra Heinänen. Käsikirjoitus ja ohjaus: Anna Blom. Tuotanto: Ja! Media production, 2019.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat ruotsi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (ruotsi) suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Teema Fem
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Kaipaus

Maanantaisin klo 08.25, Yle Fem

Christian on tavallinen väljähtyneessä avioliitossa elävä perheenisä. Kun hän tapaa turvapaikkaa hakevan Mohamedin, hän lumoutuu miehestä täysin, ja heidän välilleen syntyy vahva ystävyys. Suhteessa on eroottista latausta, mutta kumpikaan ei uskalla osoittaa tunteitaan. Kun Mohamedia uhkaa maastakarkotus, Christianin elämä hajoaa pirstaleiksi. Kun isä on töissä ulkomailla, kymmenvuotias Alma asuu pitkiä aikoja alkoholisoituneen äidinäitinsä luona. Alma löytää onneksi ystävän naapurissa asuvasta Vincent-pojasta, ja jonkin aikaa elämä tuntuu taas kivalta. Kun Alma houkuttelee Vincentin näpistämään kaupasta karkkia, he eivät saa enää leikkiä yhdessä. Almasta tulee yksinäisempi kuin koskaan. Hammashoitaja Liv on nuori kaupunkilainen. Kun hän päättää hankalan ihmissuhteen, hän joutuu samalla epätoivoiseen rakkauden metsästyksen kierteeseen. Pettymys seuraa toistaan, kunnes Liv päättää alkaa elää uutta kunnollista elämää. Se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty. Kaipaus-sarja koostuu kolmesta erillisestä lyhytelokuvasta, jotka pohjautuvat katsojien kertomuksiin. Pääosissa mm. Bakr Hassan, Josefin Sonck, Pelle Heikkilä, Dennis Nylund, Alexander Holmlund, Stella Miettinen, Theo Zilliacus, Marjorita Huldén ja Chris af Enehielm. Käsikirjoitus ja ohjaus: Anna Blom ja Ville Tanttu. Tuotanto: Ja! Media production, 2019.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä