Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Rauhantekijä

Jakso 1: Vaiennettu totuus

  • 46 min
  • 13 v 7 kk

Kausi 1, 1/10. Ann-Mari aloittaa rauhanneuvottelut Turkissa, jossa hänen on kohdattava sotarikoksien lisäksi myös omat kipeät menneisyytensä haavat.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo suomi 5.1-ääni

Tekstitys suomi ruotsi ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • TV Finland
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Rauhantekijä

10-osainen sarja avaa poliittisia jännitteitä ja niiden syitä

Polttavan ajankohtainen poliittinen draamasarja, joka sijoittuu kansainvälisten rauhanneuvottelujen maailmaan, asekauppaan sekä valtaapitävien moniulotteisiin suhteisiin. Suomalaisella Ann-Mari Sundellilla on takanaan pitkä ura rauhanneuvottelijana sotaa käyvissä maissa. Ann-Mari saa YK:lta tehtäväksi neuvotella rauha kurdien ja Turkin väliseen konfliktiin. Hän joutuu keskelle poliittista valtapeliä, jonka osapuolet ovat valmiita tekemään kaikkensa päästäkseen tavoitteisiin - keinoja kaihtamatta. Rooleissa: Irina Björklund, Mikko Nousiainen, Louise Petehoff, Kardo Razzazi, Sampo Sarkola, Abhin Galeya, Richard Sammel. Ohjaaja: Antti-Jussi Annila. Käsikirjoitus: Eriikka Etholén-Paju. Tuotanto: MRP Matila & Röhr Productions Oy.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä