Timjamia, kukkoa ja torttuja

Jakso 5

  • 57 min
  • 1 kk 18 pv

Tänään puhutaan perusmausta, joka herättää kaikki muut maut eloon, nimittäin happamasta. Entä minkälaiset tomaatit ovat parhaita bruschettaan? Lisäksi tehdään tyrmimarmeladia, raparperisäilykettä ja limettimehulla raakakypsytettyä lohicevicheä. Lisa pitää viinietikkakoulua, ja Zeina tekee lämmintä tomaattisalsaa. Kokki Lisa Lemke kutsuu ystäviään kotiinsa Falkenbergin lähistölle. He laittavat yhdessä ruokaa ja antavat hyviä vinkkejä kotikokeille.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat ruotsi stereo

Tekstitys suomi ohjelmatekstitys (ruotsi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Teema Fem
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Timjamia, kukkoa ja torttuja

Torstaisin klo 18.30, Yle Teema Fem

Pienessä kylässä Falkenbergin lähellä asuva kokki Lisa Lemke kutsuu luokseen ystäviään. He laittavat yhdessä ruokaa ja kertovat, kuinka jokaisesta voi tulla parempi kotikokki. Ruotsalainen ruokaohjelma.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä