K1, J5: Timjamia, kukkoa ja torttuja
ruokalifestyle
Tänään puhutaan perusmausta, joka herättää kaikki muut maut eloon, nimittäin happamasta. Entä minkälaiset tomaatit ovat parhaita bruschettaan? Lisäksi tehdään tyrmimarmeladia, raparperisäilykettä ja limettimehulla raakakypsytettyä lohicevicheä. Lisa pitää viinietikkakoulua, ja Zeina tekee lämmintä tomaattisalsaa. Kokki Lisa Lemke kutsuu ystäviään kotiinsa Falkenbergin lähistölle. He laittavat yhdessä ruokaa ja antavat hyviä vinkkejä kotikokeille. Tuotanto: SVT, 2018.
poistui
14.10.2022katselukerrat
11 237
Ohjelman tiedot
Kuva: HD, 16:9Ääniraidat: ruotsi stereoTekstitys: suomi, ohjelmatekstitys (ruotsi)Katsottavissa vain Suomessa