Timjamia, kukkoa ja torttuja

Jakso 5

  • 57 min
  • 1 kk 16 pv

Osa 5/8. Tänään puhutaan perusmausta, joka herättää kaikki muut maut eloon, nimittäin happamasta. Entä minkälaiset tomaatit ovat parhaita bruschettaan? Lisäksi tehdään tyrmimarmeladia, raparperisäilykettä ja limettimehulla raakakypsytettyä lohicevicheä. Lisa pitää viinietikkakoulua, ja Zeina tekee lämmintä tomaattisalsaa. Kokki Lisa Lemke kutsuu ystäviään kotiinsa Falkenbergin lähistölle. He laittavat yhdessä ruokaa ja antavat hyviä vinkkejä kotikokeille. Ruotsalainen ruokaohjelma.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi Timjan, tupp & tårta

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat ruotsi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (ruotsi) suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Teema Fem
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Timjamia, kukkoa ja torttuja

Kokki Lisa Lemke kutsuu ystäviään kotiinsa Falkenbergin lähistölle. He laittavat yhdessä ruokaa ja antavat hyviä vinkkejä kotikokeille. Ruotsalainen ruokaohjelma.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä