Katsottavissa vain Suomessa
Ilman kavaluutta

Jakso 1: Omavelkaisena takajaana

  • 44 min
  • ei katsottavissa

1/4. Opettajana työskentelevä Paula on taannut entisen poikaystävänsä lainan ja joutuu yllättäen sen maksajaksi. Neuvottelut pankin ja Ilkan kanssa eivät tuota tulosta. (1996)

Rooleissa: Niina Nurminen (Paula), Tiina Brännare (Paulan sisar), Jarmo Mäkinen (Kari), Vesa Vierikko (Ilkka), Margit Lindeman (Mirjami), Martti Suosalo (Jouko), Erik Kiviniemi (Juhani Nyman), Liisamaija Laaksonen (Ritva Linkola), Kari Hietalahti (Nousu). Käsikirjoittaja Tove Idström. Dramatisointi ja ohjaus: Peter Lindholm. Säveltäjä Markku Impiö.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Teema
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Ilman kavaluutta

Ennen 1990-luvun lamaa lainaa sai pankista lainaa lähes olemattomilla takuilla. Moni tuli kirjoittaneeksi nimensä takauspaperiin seurauksia miettimättä. Ilman kavaluutta -sarja kertoo itsenäisestä naisesta, joka joutuu maksamaan entisen poikaystävänsä pankkilainan. Paula ei niele kohtaloaan kakistelematta, vaan pistää myös miehen maksamaan. Koston keskellä hän huomaa, että väärintekijä onkin joku paljon isompi kuin entinen rakastettu. Kuka tai mikä onkaan Paula koston kohde? Neliosainen sarja on TV1 Draamaohjelmien tuotanto vuodelta 1996.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä