Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Musiikki-tv

Viikon parhaat musavideot vuonna 2009

  • 57 min
  • toistaiseksi

5/10. Musiikkivideoilla mm. U2, Lady Gaga, Kotiteollisuus ja White Lies. Studiovieraana sooloalbumin julkaissut Samuli Putro. Haastattelussa kohuttu brittibändi White Lies. Raportti Kotiteollisuuden uuden Mahtisanat-musavideon kuvauksista. (22.2.2009)

Ohjelmassa esitetyt musiikkivideot: U2: Get on your boots, Kotiteollisuus: Mahtisanat, White Lies: To lose my life, Lady Gaga: Poker face, Samuli Putro: Elämä on juhla, Mongrel: The Menace, D-A-D: Sleeping my day away. Haastateltavina Jouni Hynynen, Jari Sinkkonen ja Janne Hongisto Kotiteollisuus-yhtyeestä sekä Antti Hyyrynen. Haastattelussa myös Harry McVeigh ja Jack Lawrence-Brown White Lies -yhtyeestä. Juontaja Heta Hyttinen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Musiikki-tv

Musiikki-tv oli vuosina 2006-2009 esitetty musiikkivideoihin keskittynyt televisiosarja, joka toi katsojien ulottuville myös hitusen erikoisempia kappaleita sekä musiikkityylejä. Sarjaa esitettiin viitenä päivänä viikossa ja ohjelman tavoitteena oli esitellä vuosittain peräti yli 2000 musiikkivideota.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä