Laulu sisällissodasta

Paleface: Laulu sisällissodasta

  • 3 min
  • toistaiseksi

Uusi 3-osainen sarja alkaa 2.5. TV1:ssä ja Yle Areenassa. Laulu sisällissodasta -sarjan musavideo. Paleface & Ylioppilaskunnan Laulajat.

Sävellys: trad./Paleface/Matti Pitkänen, sanoitus: trad./Paleface/Matti Pitkänen, sovitus: Tuukka Haapaniemi, äänitys ja tuotanto: Matti Pitkänen, äänitys: Ilkka Herkman/Finnvox-studiot.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Petteri Lappalainen ja Riika Nikkarinen, kuvaus: Petteri Lappalainen, leikkaus: Juho Virolainen.

Uusi 3-osainen historiasarja siitä, mitä sisällissodasta pitäisi muistaa. Rap-artisti Karri ”Paleface” Miettinen kerää lauluunsa aiheita muun muassa tapaamalla asiantuntijoita ja taiteilijoita, jotka ovat pohtineet teoksissaan sata vuotta sitten käytyä julmaa sotaa.

Ohjelman tiedot

Kuva auto

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Laulu sisällissodasta

Mitä meidän pitäisi sisällissodasta muistaa, minkälainen laulu siitä laulaa? Rap-artisti Karri "Paleface" Miettinen lähtee tekemään sodasta biisiä, johon kaikki suomalaiset voisivat nyt yhtyä. Säkeistöjä varten etsitään tarinoita arkistoista, tutkijoilta, taiteilijoilta ja ystäviltä. Paleface haluaa selvittää: miksi kaikki tapahtui ja minkälaisia jälkiä sota on jättänyt meihin? Sarjassa dokumentoidaan laulun syntyminen rinnakkain sisällissodan tarinoiden kanssa. Kun sarja päättyy, laulukin on valmis.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä