Katsottavissa vain Suomessa
Mitä mietit, Ronja Salmi?

"Prinsessat yrittää esittää avutonta, vaikka ei oo mitään hätää oikeesti" – lapset kertovat Ronja Salmelle olennaiset asiat parisuhteesta

  • 3 min
  • toistaiseksi

Mitä mietit, Ronja Salmi? -ohjelman uudessa jaksossa pohditaan rakkautta, omistamista, tunnetta ja sitoutumista. Ronja käy juttelemassa aiheesta alakoululaisten kanssa ja saa paljon arvokkaita näkökulmia.

Mitä mietit, Ronja Salmi Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa maanantaisin klo 21.30 ja podcast Yle Areenassa tiistaisin klo 21.30.

Ohjelman tiedot

Kuva auto

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Mitä mietit, Ronja Salmi?

Ronja Salmen tavoitteena on murtaa tabuja, kohdata ennakkoluulottomasti eri tavalla ajattelevia ihmisiä ja kyseenalaistaa omia ennakkoasenteitaan. Ronja on utelias tutkimusmatkailija. Hän haluaa ymmärtää - ilman vastakkainasettelua, aidon avoimesti. Tunne on johtolanka, mutta tutkiessa asiat muuttuvat monimutkaisiksi. Lopulta ristiriidan kanssa eläminen avaa sirpaleista todellisuutta. Ronja tapaa asiantuntijoita, keskustelee eri ikäisten naisten kanssa ja kokeilee uusia asioita. Sarja rohkaisee kysymään ja hankkimaan tietoa, sekä antaa vertaistukea samankaltaisten asioiden kanssa painiville.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä