Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Mitä mietit, Ronja Salmi?

"Prinsessat yrittää esittää avutonta, vaikka ei oo mitään hätää oikeesti" – lapset kertovat Ronja Salmelle olennaiset asiat parisuhteesta

  • 3 min
  • toistaiseksi

Mitä mietit, Ronja Salmi? -ohjelman uudessa jaksossa pohditaan rakkautta, omistamista, tunnetta ja sitoutumista. Ronja käy juttelemassa aiheesta alakoululaisten kanssa ja saa paljon arvokkaita näkökulmia.

Mitä mietit, Ronja Salmi Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa maanantaisin klo 21.30 ja podcast Yle Areenassa tiistaisin klo 21.30.

Ohjelman tiedot

Kuva auto

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Mitä mietit, Ronja Salmi?

Uusi 3. kausi Areenassa 17.3.

Ronja Salmi kohtaa lämpimällä otteella ja ammattimaisella herkkyydellä rohkeita ihmisiä, jotka ovat valmiita kertomaan oman tarinansa. Luvassa on tunteikkaita hetkiä ja aitoja kohtaamisia myös eri tavalla ajattelevien ihmisten kanssa. Mitä mietit, Ronja Salmi? 3. kaudella käännetään katseet muun muassa kannabikseen, kuukautisiin, ADHD:hen, pettämiseen ja astrologiaan. Nuorille aikuisille suunnattu asiaohjelma puhuttelee katsojia ennakkoluulottomalla asenteellaan käsitellä kipeitäkin aiheita. Myös kaudet 1-2 Areenassa toistaiseksi.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä