Katsottavissa vain Suomessa
Mitä mietit, Ronja Salmi?

Onko haamuvärinä tuttua? Tai FOMO? Oletko someaddikti?

  • 2 min
  • toistaiseksi

Ronja Salmi selvittää someaddiktion taustoja ohjelmansa uudessa jaksossa. Monenlaisten riippuvuuksien kanssa työtä tehnyt Sosped säätiön Helmi Korhonen löytää sosiaalisen median toimintalogiikasta vahvaa koukuttavuutta. Onko esim. haamuvärinä tuttua? Tai FOMO?

Mitä mietit, Ronja Salmi -ohjelman jakso Miten someriippuvuudesta pääsee eroon? Yle Areenassa maanantaina 23.4. klo 21.30 ja Mitä vielä, Ronja Salmi -podcast tiistaina klo 21.30.

Ohjelman tiedot

Kuva auto

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Klipit

Mitä mietit, Ronja Salmi?

Tiistaisin klo 21.30, Yle TV2

Ronja Salmen tavoitteena on murtaa tabuja, kohdata ennakkoluulottomasti eri tavalla ajattelevia ihmisiä ja kyseenalaistaa omia ennakkoasenteitaan. Ronja on utelias tutkimusmatkailija. Hän haluaa ymmärtää - ilman vastakkainasettelua, aidon avoimesti. Tunne on johtolanka, mutta tutkiessa asiat muuttuvat monimutkaisiksi. Lopulta ristiriidan kanssa eläminen avaa sirpaleista todellisuutta. Ronja tapaa asiantuntijoita, keskustelee eri ikäisten naisten kanssa ja kokeilee uusia asioita. Sarja rohkaisee kysymään ja hankkimaan tietoa, sekä antaa vertaistukea samankaltaisten asioiden kanssa painiville.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä