Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Mitä mietit, Ronja Salmi?

Ronja Salmi kysyy Maaret Kalliolta: "Jos ystävyys alkaa raastaa, voiko ystävästä erota?”

  • 3 min
  • toistaiseksi

Psykoterapeutti Maaret Kallio vastaa Ronja Salmen moniin kysymyksiin liittyen ystävyyssuhteisiin. Näkeekö Maaret yhtäläisyyksiä parisuhteessa ja ystävyyssuhteessa? Odotetaanko, että ystävyyssuhteet tapahtuvat itsestään? Ovatko odotukset ystävyyssuhteille utopistiset?

Mitä mietit, Ronja Salmi? -ohjelman jakso Miksi yksinäisyys on niin yleistä? maanantaina 30.4. klo 21.30 Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa – katso!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Mitä mietit, Ronja Salmi?

Uusi 3. kausi Areenassa 17.3.

Ronja Salmi kohtaa lämpimällä otteella ja ammattimaisella herkkyydellä rohkeita ihmisiä, jotka ovat valmiita kertomaan oman tarinansa. Luvassa on tunteikkaita hetkiä ja aitoja kohtaamisia myös eri tavalla ajattelevien ihmisten kanssa. Mitä mietit, Ronja Salmi? 3. kaudella käännetään katseet muun muassa kannabikseen, kuukautisiin, ADHD:hen, pettämiseen ja astrologiaan. Nuorille aikuisille suunnattu asiaohjelma puhuttelee katsojia ennakkoluulottomalla asenteellaan käsitellä kipeitäkin aiheita. Myös kaudet 1-2 Areenassa toistaiseksi.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä