Katsottavissa ulkomailla
Mitä mietit, Ronja Salmi?

Ronja Salmi kysyy Maaret Kalliolta: "Jos ystävyys alkaa raastaa, voiko ystävästä erota?”

  • 3 min
  • toistaiseksi

Psykoterapeutti Maaret Kallio vastaa Ronja Salmen moniin kysymyksiin liittyen ystävyyssuhteisiin. Näkeekö Maaret yhtäläisyyksiä parisuhteessa ja ystävyyssuhteessa? Odotetaanko, että ystävyyssuhteet tapahtuvat itsestään? Ovatko odotukset ystävyyssuhteille utopistiset?

Mitä mietit, Ronja Salmi? -ohjelman jakso Miksi yksinäisyys on niin yleistä? maanantaina 30.4. klo 21.30 Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa – katso!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Mitä mietit, Ronja Salmi?

Ronja Salmen tavoitteena on murtaa tabuja, kohdata ennakkoluulottomasti eri tavalla ajattelevia ihmisiä ja kyseenalaistaa omia ennakkoasenteitaan. Ronja on utelias tutkimusmatkailija. Hän haluaa ymmärtää - ilman vastakkainasettelua, aidon avoimesti. Tunne on johtolanka, mutta tutkiessa asiat muuttuvat monimutkaisiksi. Lopulta ristiriidan kanssa eläminen avaa sirpaleista todellisuutta. Ronja tapaa asiantuntijoita, keskustelee eri ikäisten naisten kanssa ja kokeilee uusia asioita. Sarja rohkaisee kysymään ja hankkimaan tietoa, sekä antaa vertaistukea samankaltaisten asioiden kanssa painiville.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä