Katsottavissa ulkomailla
Mitä mietit, Ronja Salmi?

"Vain osa seksuaalirikoksista tulee auttajien tai poliisin tietoon" – Tukinaisen Heli Heinjoki piirtää Ronja Salmelle kokonaiskuvaa seksuaalisesta väkivallasta Suomessa

  • 3 min
  • toistaiseksi

Raiskauskriisikeskus Tukinaisen Heli Heinjoki käy puhelimessa toimittaja Ronja Salmelle läpi kokonaiskuvaa seksuaalisesta väkivallasta Suomessa. Millaisia uhrit ovat? Entä tekijät? Esimerkiksi Tukinainen-palveluun tuli 2017 n. 1500 puhelua. Tämä ja kaikki muu saatu tieto tuo lopulta kyynelet Ronja Salmen silmiin.

Katso Mitä mietit, Ronja Salmen 8. jakso Yle Areenasta ja kuuntele myös aiheeseen liittyvä Mitä vielä, Ronja Salmi? -podcast, jossa käsitellään raiskauslainsäädäntöä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Mitä mietit, Ronja Salmi?

Ronja Salmen tavoitteena on murtaa tabuja, kohdata ennakkoluulottomasti eri tavalla ajattelevia ihmisiä ja kyseenalaistaa omia ennakkoasenteitaan. Ronja on utelias tutkimusmatkailija. Hän haluaa ymmärtää - ilman vastakkainasettelua, aidon avoimesti. Tunne on johtolanka, mutta tutkiessa asiat muuttuvat monimutkaisiksi. Lopulta ristiriidan kanssa eläminen avaa sirpaleista todellisuutta. Ronja tapaa asiantuntijoita, keskustelee eri ikäisten naisten kanssa ja kokeilee uusia asioita. Sarja rohkaisee kysymään ja hankkimaan tietoa, sekä antaa vertaistukea samankaltaisten asioiden kanssa painiville.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä