Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Mitä mietit, Ronja Salmi?

"Vain osa seksuaalirikoksista tulee auttajien tai poliisin tietoon" – Tukinaisen Heli Heinjoki piirtää Ronja Salmelle kokonaiskuvaa seksuaalisesta väkivallasta Suomessa

  • 3 min
  • toistaiseksi

Raiskauskriisikeskus Tukinaisen Heli Heinjoki käy puhelimessa toimittaja Ronja Salmelle läpi kokonaiskuvaa seksuaalisesta väkivallasta Suomessa. Millaisia uhrit ovat? Entä tekijät? Esimerkiksi Tukinainen-palveluun tuli 2017 n. 1500 puhelua. Tämä ja kaikki muu saatu tieto tuo lopulta kyynelet Ronja Salmen silmiin.

Katso Mitä mietit, Ronja Salmen 8. jakso Yle Areenasta ja kuuntele myös aiheeseen liittyvä Mitä vielä, Ronja Salmi? -podcast, jossa käsitellään raiskauslainsäädäntöä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Mitä mietit, Ronja Salmi?

Uusi 3. kausi Areenassa 17.3.

Ronja Salmi kohtaa lämpimällä otteella ja ammattimaisella herkkyydellä rohkeita ihmisiä, jotka ovat valmiita kertomaan oman tarinansa. Luvassa on tunteikkaita hetkiä ja aitoja kohtaamisia myös eri tavalla ajattelevien ihmisten kanssa. Mitä mietit, Ronja Salmi? 3. kaudella käännetään katseet muun muassa kannabikseen, kuukautisiin, ADHD:hen, pettämiseen ja astrologiaan. Nuorille aikuisille suunnattu asiaohjelma puhuttelee katsojia ennakkoluulottomalla asenteellaan käsitellä kipeitäkin aiheita. Myös kaudet 1-2 Areenassa toistaiseksi.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä