Helsinki Lit -kirjallisuusfestivaali

Ebba Witt-Brattsröm: ”Kuvittelin kirjoittaneeni 1960-lukulaisen sukupolvesta, mutta kirjaa ovat kiittäneet myös nuoret.”

  • 27 min
  • toistaiseksi

”Minua alkoi ärsyttää, ettei nainen jätä sitä miestä”, sanoo kirjallisuuden professori ja kirjailija Ebba Witt-Brattsröm kirjastaan Vuosisadan rakkaussota toimittaja-kirjailija Koko Hubaralle. Brattströmin proosarunon muotoon kirjoitettu hurja autofiktio kuvaa pitää ja vaikeaa avioliittoa. Hubaran ja Brattströmin keskustelussa otetaan kantaa myös Ruotsin Akatemian tilanteeseen sekä vakavaan, että humoristiseen sävyyn: ”Sinun ei tarvitse katsoa Netflixiä, kun voit katsoa Akatemiaflixiä.”

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Helsinki Lit -kirjallisuusfestivaali

Helsinki Lit 17.5. - 18.5.2019

Yle Kulttuuri on vuonna 2019 mukana jo viidennessä Helsinki Lit -kirjallisuustapahtumassa. Lavalle nousee toinen toistaan kiiinnostavampia kansainvälisiä tekijöitä sekä suomalaisia kirjailijoita ja toimittajia. Teema & Femillä ja Areenassa voi seurata suorana lähetyksenä keskusteluja Savoy-teatterista perjantaina 17.5. ja lauantaina 18.5. Lähetykset ovat katsottavissa ulkomailla ja ne jäävät Areenaan toistaiseksi.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä