Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
RSO Musiikkitalossa

RSO:n konsertti: Mahler-sarjan aloittaa Sinfonia nro 8

  • 1 h 40 min
  • toistaiseksi

Joht. Hannu Lintu, sol. Camilla Nylund, Helena Juntunen ja Anu Komsi, sopraano, Lilli Paasikivi ja Tuija Knihtilä, mezzosopraano, Tuomas Katajala, tenori, Stephen Gadd, baritoni, sekä Mika Kares, basso. Musiikkitalon kuoro, Kampin Laulu, Spira Ensemble, Tapiolan Kamarikuoro ja Cantores Minores. - Gustav Mahler: Sinfonia nro 8 Es-duuri "Tuhannen sinfonia". Taltioitu Helsingin musiikkitalossa 24.8.2018.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertit

Radion sinfoniaorkesteri ja ylikapellimestari Nicholas Collon tuovat klassisen musiikin elämykset suoraan kotiisi. Kaikki RSO:n kausisarjan konsertit Musiikkitalossa näkyvät suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Konserteista koostetaan myös tv-ohjelmia, jotka lähetetään Yle Teemalla. Sekä konsertit että niiden koosteet ovat katsottavissa Yle Areenassa toistaiseksi. Lähetyksissä teoksia esittelee pianisti Jukka Nykänen, ja ohjelmien toimittajina vuorottelevat Lotta Emanuelsson ja Janne Koskinen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä