Katsottavissa ulkomailla
RSO Musiikkitalossa

Haastattelussa Hannu Lintu

  • 8 min
  • toistaiseksi

Radion sinfoniaorkesterin itsenäisyyspäivän juhlakonsertissa esitellään kolme kotimaista säveltäjää. Ohjelmassa on 1865 syntyneen Jean Sibeliuksen 3. sinfonia, 1921 syntyneen Joonas Kokkosen Requiem ja 1990 syntyneen Sebastian Hillin Snap Music, joka saa konsertissa kantaesityksensä.
Juhlakonsertin johtaa ylikapellimestari Hannu Lintu ja Kokkosen Requiemissa solisteina laulavat Johanna Rusanen ja Ville Rusanen.
Haastattelussa Hannu Lintu kertoo konsertissa kuultavista teoksista, niiden säveltäjistä sekä siitä, miten teokset liittyvät Suomen itsenäisyyteen.

Konserttia voi seurata suorana lähetyksenä Yle Teemalta ja Yle Areenasta torstaina 6.12.2018 klo 15 alkaen.
Konsertti on kuultavissa myös Yle Radio 1:ssä klo 19.02.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertit

Radion sinfoniaorkesteri ja ylikapellimestari Hannu Lintu tuovat klassisen musiikin elämykset suoraan kotiisi. Kaikki RSO:n kausisarjan konsertit Musiikkitalossa näkyvät suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Konserteista koostetaan myös tv-ohjelmia, jotka lähetetään Yle Teemalla. Sekä konsertit että niiden koosteet ovat katsottavissa Yle Areenassa toistaiseksi. Lähetyksissä teoksia esittelee pianisti Jukka Nykänen, ja ohjelmien toimittajina vuorottelevat Lotta Emanuelsson, Janne Koskinen ja Outi Paananen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä