Kaikki ok?

Uuvuin yrittäessäni olla kympin tyttö

 • 14 min
 • toistaiseksi

"Miksi mä uuvutan itseni yrittäessäni olla kympin tyttö? Ja kun en mä oikeasti ole edes, mä vaan haluaisin olla! Ja mikä itse asiassa on uupumuksen ja väsymyksen ero?"

Milla Solarannan vieraana on tubettaja Pahalapsi eli Susanne Aalto. Susanne kertoo omasta uupumuksestaan ja meditaation merkityksestä omalle jaksamiselle.

Lähetykset

 • ma 17.12.2018 12.04 • Yle Areena

Jaksot

 • "Kun työskentelee tällaisessa näkyvässä työssä, saa satavarmasti vihakommentteja. Mua on kritisoitu mun ärsyttävästä äänestä, mutta tässä mä nyt oon tekemässä podcastia! Miten voimakkaaseen vihan tunteeseen pitäisi suhtautua?"

  Milla Solarannan vieraina bodyactivist Tytti Shemeikka ja Summerin juontaja Henkka Remes. Molemmat ovat kokeneet paljon vihapuhetta sosiaalisessa mediassa. Voisiko vihan tunteessa olla myös jotain positiivista?

 • "Miksi mä uuvutan itseni yrittäessäni olla kympin tyttö? Ja kun en mä oikeasti ole edes, mä vaan haluaisin olla! Ja mikä itse asiassa on uupumuksen ja väsymyksen ero?"

  Milla Solarannan vieraana on tubettaja Pahalapsi eli Susanne Aalto. Susanne kertoo omasta uupumuksestaan ja meditaation merkityksestä omalle jaksamiselle.

 • "Miksi mä pelkään? Ehkä lapsuuden kokemukset vaikuttavat osaltaan mun pelkotiloihin. Miten pelkoihin pitäisi suhtautua?"

  Milla Solarannan vieraina ovat Uusi päivä -sarjan Stella eli Ronja Alatalo sekä tubettaja Patuemilia eli Patricia Salonen. Vieraat antavat omat vinkkinsä pelkotiloihin. Kaikkia pelkoja ei myöskään tarvitse voittaa.

 • "Mua ärsyttää, kun en ole ihastunut ala-asteen jälkeen! Miksi toiset ihastuvat niin helposti ja toiset vain harvoin? Miltä ihastumisen pitäisi tuntua? Entä miten antaa toiselle pakit mahdollisimman hellästi ja kohteliaasti?"

  Milla Solarannan vieraana on Summerin juontaja Daniel Hakkarainen. Daniel ja Milla pohtivat myös, mitä hyvää ja huonoa on Tinderissä.

 • "Miksi mua hävettää? Onks pakko kestää häpeän tunnetta? Miksi en voisi olla vaan rohkea ja olla häpeämättä? Mikä oikeastaan aiheuttaa häpeää ja miten voi elää häpeän kanssa - vai pitääkö edes?"

  Milla Solarannan vieraina ovat Uusi päivä -sarjasta tuttu näyttelijä Valtteri Lehtinen sekä Summerin juontaja Alma Uimonen. Käsittelyssä yläasteella hävettävät asiat ja se, voisiko häpeästä olla myös jotain hyötyä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä