Kuuntelijaklubi

Kuuntele, mitä kannattaa kuunnella

Kuin kirjakerho, mutta äänille! Kuuntele, mitä Areenasta kannattaa kuunnella. Kuuntelijaklubi nostaa esiin Yle Areenan audiosisältöjen parhaimmistoa. Toimittajina Sanna Jussila ja Anu Packalén.

Jaksot

 • Mikä on J. V. Snellmanin osuus nälkävuosien katastrofissa? Kuuntelijaklubissa ihmetellään myös, miksi syöminen on nykyään niin vaikeaa ja missä on rouva Murdockin kultaraha. Yle Areenan tarjontaa tutkailee Anu Packalén.

 • Tässä jaksossa parrasvaloissa ovat suomen kieli, muumit ja eräs rohkea ammattilainen. Yle Areenasta ohjelmavinkit poimii Sanna Jussila

 • Bussipysäkillä, matkalla, mökillä, metsässä. Mitä tapahtuu, kun joku kesken kaiken ja täysin arvaamatta katoaa? Kuuntelijaklubissa ollaan hieman surullisissa tunnelmissa, kun aiheena on kadonneet. Lopussa iloa tuo Huumorinhommia ja Vesa-Matti Loiri. Yle Areenan runsasta tarjoilua penkoo Anu Packalén.

 • Tiedeykkönen extrassa paneudutaan puiden biologiseen kelloon, Ronja Salmi puolestaan pohtii ehkäisyä ja Digisessä iltapäivässä kysellään taaperoiden ja heidän vanhempiensa ruutuajan perään. Yle Areenan tarjonnasta ohjelmavinkit kokoaa Sanna Jussila.

 • Areenan tarjontaa esittelee Anu Packalén.

 • Tiedonjanoisten uudet parhaat ystävät ovat täällä! Jaa, ei tyhjiä, poissa -podcastissa soteanalyysit luetaan puolestasi.
  Täydellisessä maailmassa puolestaan puolueiden puheenjohtajat saavat rakentaa juuri sellaisen todellisuuden kuin haluavat.
  Ja Paineessa -podcastissa on tarjolla tukea ja turvaa ylioppilaskirjoituksiin ja pääsykoekirjojen äärelle.

  Ajankohtaisia vinkkejä Yle Areenan tarjonnasta poimii Sanna Jussila.

 • Tämän viikon naistenpäivän kunniaksi Kuuntelijaklubissa lasketaan irti feministit sekä eräs kaunis ja kuuluisa leski-rouva. Lopussa kuulemme suomalaisten kylmistä asenteista juutalaisia kohtaan toisen maailmansodan aikana. Yle Areenan ohjelmia ja draamaa esittelee Anu Packalén.

 • Kuuntelijaklubissa pohditaan vieläkö joku lähettää lomalta postikortin. Osa eurooppalaisista kaupungeista kärsii massaturismista, mitä voisimme oppia Venetsiasta? Lisäksi käväistään Luontoretkellä lähimetsässä.
  Kuunteluvinkit kokosi Sanna Jussila.

 • Kuuntelijaklubissa esitellään läpeensä pahoja miehiä. Ääneen pääsee myös sinivalkoinen selostajakaksikko Immo ja Lyly sekä kuulemme Kuusimetsän kunnan oudoista tonttikaupoista. Kuunteluvinkkejä Yle Areenasta tarjoilee Anu Packalén.

 • Kuuntelijaklubissa ollaan ystävänpäivä tunnelmissa. Sanna Jussila tarjoilee kolme erilaista ohjelmavinkkiä ystävyyteen ja rakkauteen liittyen. Kaikki vinkatut ohjelmat ovat kuunneltavissa Yle Areenassa.

 • Viikko alkoi surullisissa merkeissä, kun uutiset mäkilegenda Matti Nykäsen ja näyttelijä Ismo Kallion kuolemasta tulivat julki. Kuuntelijaklubi nostaa esiin Nykäsen vuoden takaisen haastattelun sekä Ismo Kallion taidonnäytettä kuunnelmassa Knalli ja sateenvarjo. Lopussa lähdetään nojatuolimatkalle Lissaboniin. Toimittajana Anu Packalén.

 • Kuuntelijaklubissa tutustutaan punatukkaiseen Hömpstadin poikaan sekä ratkotaan antikvariaatin outoa murtotapausta. Lisäksi pohdiskellaan sitä, onko huominen huonompi. Yle Areenan runsasta tarjontaa esittelee Anu Packalén.
  .

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä