Kuuntelijaklubi

Kuuntele, mitä kannattaa kuunnella

Kuin kirjakerho, mutta äänille! Kuuntele, mitä Areenasta kannattaa kuunnella. Kuuntelijaklubi nostaa esiin Yle Areenan audiosisältöjen parhaimmistoa. Toimittajina Sanna Jussila ja Anu Packalén.

Jaksot

 • Kuuntelijaklubissa esitellään läpeensä pahoja miehiä. Ääneen pääsee myös sinivalkoinen selostajakaksikko Immo ja Lyly sekä kuulemme Kuusimetsän kunnan oudoista tonttikaupoista. Kuunteluvinkkejä Yle Areenasta tarjoilee Anu Packalén.

 • Kuuntelijaklubissa ollaan ystävänpäivä tunnelmissa. Sanna Jussila tarjoilee kolme erilaista ohjelmavinkkiä ystävyyteen ja rakkauteen liittyen. Kaikki vinkatut ohjelmat ovat kuunneltavissa Yle Areenassa.

 • Viikko alkoi surullisissa merkeissä, kun uutiset mäkilegenda Matti Nykäsen ja näyttelijä Ismo Kallion kuolemasta tulivat julki. Kuuntelijaklubi nostaa esiin Nykäsen vuoden takaisen haastattelun sekä Ismo Kallion taidonnäytettä kuunnelmassa Knalli ja sateenvarjo. Lopussa lähdetään nojatuolimatkalle Lissaboniin. Toimittajana Anu Packalén.

 • Kuuntelijaklubissa tutustutaan punatukkaiseen Hömpstadin poikaan sekä ratkotaan antikvariaatin outoa murtotapausta. Lisäksi pohdiskellaan sitä, onko huominen huonompi. Yle Areenan runsasta tarjontaa esittelee Anu Packalén.
  .

 • Sanna Jussila ja Anu Packalen nostavat esiin Areenan audiosisältöjen parhaimmistoa. Kuin kirjakerho, mutta äänille! Kuuntele, mitä Areenasta kannattaa kuunnella.

 • Kuuntelijaklubin tarjottimella kaiken maailman dosentteja sekä kaksi klassikkoa eli Taru sormusten herrasta ja Thomas Mannin Taikavuori. Yle Areenan runsasta audiotarjontaa perkaa Anu Packalén.

 • Sanna Jussila tarjoilee Areenan audiosisältöjen parhaimmistoa. Kuin kirjakerho, mutta äänille! Kuuntele, mitä Areenasta kannattaa kuunnella.

 • Kuuntelijaklubi on laadukkaita äänisisältöjä rakastavien ihmisten kohtaamispaikka. Klubiemäntä Sanna Jussila antaa ohjelmassa omat suosituksensa joulunajan kuunteluhetkiin. Samalla hän kutsuu kaikki äänisisällöistä innostuneet Kuuntelijaklubin Facebook-ryhmään keskustelemaan ja antamaan omat vinkkinsä!

  Ohjelman ääninäyttein esitellyt kuunteluvinkit:
  EMMA TAULO - Luuserisankarit - suomalaisen epäonnistumisen kaava
  SAKARI SILVOLA - Nukkumatin kylmä sota
  KUUNNALMASARJA - Knalli ja sateenvarjo
  KUUNNELMASARJA - Risto Räppääjä
  JUKKA MIKKOLA - Kuuta ei ole
  ANTTI HOLMA - Radio Sodoma

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä