Lähiökoirapuisto

Lauantaisin klo 12.15, Yle Radio Suomi

Koirapuisto on kaupungissa paikka, jossa toisilleen aiemmin tuntemattomat ihmiset kohtaavat – joskus vuosien ajan liki päivittäin.

Lyhytdokumenttisarjassa seurataan kolmea koirapuistossa käyvää naista, Riaa, Marjoa ja Henniä. Marjon äidin kuoleman myötä keskustelut syventyvät ja naiset oppivat tietämään yhä enemmän toisistaan. Lähiökoirapuistossa kuullaan tarinoita syntymästä kuolemaan. Mikään inhimillinen ei ole vierasta. Dokumenttisarjan toimittaja on Janne Junttila.

Jaksot

  • 3/8. Henni on nähnyt metsässä talviauringon valokiilan. Marjo pohtii onko hänen koiransa Wendy “kova” vai “pehmeä”. Henni kertoo, että hänellä on hiljattain diagnosoitu masennus.

  • 2/8. Ria, Marjo ja Henni kertovat metsäisestä koirapuistosta lähiön reunalla. Se on turvallinen. Rian koira Ice ja Hennin koira Helka näyttävät toisilleen hampaita. Marjo kertoo mitä äiti hänelle merkitsi.

  • 1/8. Ria muistelee koiransa kuolemaa. Marjon äiti on kuollut muutama päivä aiemmin, eikä Marjoa ja Wendy-koiraa ole nähty koirapuistossa. Henni kertoo alkoholistiäitinsä kuolemasta.

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä