Supernova

Musik som får dig att göra push ups

 • 2 h 59 min
 • ei kuunneltavissa

Beast In Black har släppt ett album fullt med supercatchyga låtar som kunde fungera som montagemusik i en Rocky-film. Anton och Kasperi från bandet snckar Wasps pisshuvuhet + låtar som får en att vilja göra armhävningar.

Det har kommit en massa nya låtar till Supernova. Bl.a. ett helt nytt album av Ariana Grande, äntligen ny musik av Marina, som skippat släpet "And The Diamonds" efter sitt namn, Elliphant, Delain och många fler

Lähetykset

 • ma 11.2.2019 17.00 • Yle X3M

Jaksot

 • Flera av lyssnarna har önskat Österbottniska Tombstone. Så nu var det dags att spela dom. Och inte bara för mig själv och er utan även för Maja Ivarsson och Felix Rodriguez från The Sounds. Maja och Felix ha nyss grundat ett nytt band som heter Crew och Me & You.

  Det blir även ny musik av Lil Gang, Lizzo, Kygo och The Mountain Goats

 • Då jag träffade Nicke Borg från Backyard Babies de första gångerna så drack han främst öl eller whiskey. Nu har Nicke varit nykter i flera år ich då vi sätter oss ner i centrala Helsingfors så finns det te i koppen. Hör intervju med Nicke i Supernova.

  Hör även musik från Game Of Thrones soundtracket + nya låtar av Lil Peep, Hov1, Starcrawler etc.

 • Bandet som många trodde att kommer att bli det följande stora namnet från Finland, Santa Cruz, tog en hård smäll förra året då bandet splittrades under deras stora USA-turné. Ingen har egentligen vetat vad som hände men nu, 13 månader senare, stiger frontmannen Archie Cruz fram och berättar vad som fick de tre andra Cruz-medlemmarna att lämna bandet mitt i en turné?

  Supernova har bullat upp med nya låtar även av självaste Madonna, vars singel släpptes mitt under sändningen. Även nytt av BTS, French Montana och Eluveitie på kommande

 • Ellips dvs. Elli Haloo är en av de mest karismatiska människorna jag känner. I och med att Haloo Helsinki är på semester så passade Elli på att ge ut ett soloalbum som heter "Yhden Naisen Hautajaiset". Då man släpper nytt måste man såklart trycka tröjor och kepsar etc. Men Elli berättade att hon egentligen skulle helst ha en egen parfym. Hör hur den skulle dofta i Supernova.

  Det blir även ny musik av Norlie & KKV, Ofenbach, Anderson.Paak, Nails etc.

 • Tom Walker höll på att smida på sitt debutalbum länge. Och det lönade sig iom att albumet nådde plats nummer ett på den brittiska albumlistan. Men alltid har inte Tom lyckats med låtar. Även han har gjort det som de flesta musiker har gjort. Nämligen skrivit o spelat in hela färdiga låtar i fylland och märkt följande dag att det var värdelöst. Hör en intervju med Tom i Supernova.

  Det bjuds även på ny musik av Avicii, A Boogie With Da Hoodie, Tombstone, Schoolboy Q och många fler

 • Jag gav finska DJ:n Laz Perkins som uppgift att samla ett liveband med sig på scenen under sina spelningar. Bandet skulle åtm innehålla Slash, Tommy Lee, Dua Lipa och Billie Eilish. Inte illa.

  På tal om Tommy så spelade jag lite Mötley på onsdagen. Även ny Tash Sultana, Khalid, Kitok och Amon Amarth

 • Då man snackar med inhemska sångfågeln Olivera så kan diskussionen hamna vart som helst. Som nu när hon besökte mig i studion. Vi försökte snacka musik men vi hamnade väldigt mycket in på Ozzy Osbourne, hans näsborrar samt Esbo.

  Givetvis så spelade jag även Oliveras nya singel + ny musik av Santa Cruz, Jonas Brothers, Tom Odell, The National etc

 • Veronica Maggio aktiverar sig år 2019 med nytt material. Årets första singel heter Kurt Cobain och senare i år blir det ett album som släpps i två delar. Kjell ringde upp Veronica och snackade saftpressar, grunge och Vasa

 • Billie Eilish är världens mest streamade artist under våren 2019 i och med debutalbumet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? Supernova träffade den då bara 16-åriga Eilish i en kyrka i Austin, TX i mars 2018

 • Världens mest älskade musiker just nu heter Billie Eilish. Hon fyllde sjutton år just före julafton, men har trots det hunnit fira över två år på toppen av musikvärlden. Då Supernova träffade henne i Texas så snackade vi bl.a. framgång samt sound. Billie tycker inte att hon har ett eget sound och att hon eventuellt aldrig kommer att ha ett.

  Supernova bränner också av nya hits av blackbear, Diplo, Khalid, Cleopatrick etc.

 • Vad pratar man nu om för viktigt om man får snacka med Veronica Maggio? Nå såklart att safta, beställa mat, Alice in Chains samt Vasa. Kanske även lite hennes nya musik, som hon bjuder på en hel del i år.

  Det räcker inte med Maggio, det blev även nya låtar av Freddy Kalas, Faustix, Modest Mouse, Otto Knows och många fler

 • Svenskfinlands intressantaste artist just nu är Nykaabirapparen Seesar XL. Mannen själv överraskade Kjell med en visit till Rundradion och satt sig i studion o snacka rap samt dialekt.

  Det blir även ny musik av Rammstein, Logic, Billie Eilish, Martin Garrix etc.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä