Supernova

Musik som får dig att göra push ups

 • 2 h 59 min
 • 18 pv

Beast In Black har släppt ett album fullt med supercatchyga låtar som kunde fungera som montagemusik i en Rocky-film. Anton och Kasperi från bandet snckar Wasps pisshuvuhet + låtar som får en att vilja göra armhävningar.

Det har kommit en massa nya låtar till Supernova. Bl.a. ett helt nytt album av Ariana Grande, äntligen ny musik av Marina, som skippat släpet "And The Diamonds" efter sitt namn, Elliphant, Delain och många fler

Lähetykset

 • ma 11.2.2019 17.00 • Yle X3M

Jaksot

 • Tyrantti besöker Supernova och diskuterar bl.a. ämnet heavy metal. Varför var det ok att skoja lite grann i den genren under 80-talet medan du om du gör det nu omedelbart blir stämplad som ett humorband?

  En massa nya låtar i Supernova denna torsdag av t.ex. Martin Garrix, Millencolin, Cherrie, Avril Lavigne etc.

 • Svenska Avatar är inte bara ett band. de är ett spektakel. Tänk dig en karneval med metallmusik. Äh, det går inte att förklara. Ni måste se det själv. Solisten Johannes Eckerström är numera bosatt i Helsingfors och han besökte Supernova för att snacka bl.a. HUR nervös han är inför spelningen inför hans nya hemmastad.

  Det bjuds även på nya bitar av Pink, Biffy Clyro, Junior Brielle, Rony Rex etc.

 • Den begåvade Sandra Långbacka släppte förra veckan en ny singel som heter Sidospår. Sandra besökte Supernova för at snacka bl.a. låtens innehåll samt Holländsk death metal.

  Supernova bjuder på nya spår av artister som Cardi B, Alma, Albin Lee Meldau, Beast In Black och Offset.

 • Flow-festivalen lyckades med det som alla festivaler i hela världen vill nå. De fick Cardi B att uppträda på deras festival. Om hon inte blir gravid igen såklart. Det har annars också varit en otrolig vecka angående nya namn till de inhemska festivalerna, både Flow, Tuska och Provinssi kom alla ut med nya namn på torsdagen.

  Förutom festivalerna så uppmärksammar Supernova såklart all ny musik som släppts. nya låtar av Ison & Fille, Zedd, Diplo, Yungblud etc.

 • Krista Myllyviita dvs. Detalji är en ung och begåvad dj och låtskrivare som producerar elektronisk musik med vassa kanter. Hon bryr sig inte om slätstruken och överpolerad EDM eller house utan vill utmana lyssnaren och hämta lite fara till den elektroniska musiken. Hör Detaljis intervju i Supernova.

  Det blir även nya låtar av Cheat Codes, Migos, Skepta, SOAK samt grymma Sisters Of Suffocation

 • Beast In Black har släppt ett album fullt med supercatchyga låtar som kunde fungera som montagemusik i en Rocky-film. Anton och Kasperi från bandet snckar Wasps pisshuvuhet + låtar som får en att vilja göra armhävningar.

  Det har kommit en massa nya låtar till Supernova. Bl.a. ett helt nytt album av Ariana Grande, äntligen ny musik av Marina, som skippat släpet "And The Diamonds" efter sitt namn, Elliphant, Delain och många fler

 • Då Elli Haloo från Haloo Helsinki börjat ge ut solomaterial vid sidan om HH under namnet Ellips, så har nu gitarristerna Leo och Jere lanserat deras elektroniska projekt. Killarna besökte Supernova var de berättade bl.a. om duons exotiska resa till Hong Kong.

  Supernova spelar en superfakingny låt av Khalid som släpptes mitt under sändningen, samt andra nya låtar av artister som Victor Leksell, The Chainsmokers, Empire Of The Sun och Wiz Khalifa

 • Supernova fick besök av framtida Arenafyllaren LANY som spelade på Tavastia en snöig ti.kväl.. Trion Paul, Jake och Les har hållit ihop länge och känner varann väldigt väl. Som bevis på detta så skrattade Paul och Les hela flygresan från Moskva till Helsingfors så att Jake fick skämmas.
  Snack även om bandet färska musikvideo samt bandet före de blev stora.

  Vi har även radat up kommande hits av Seesar XL, Lil Pump, Bring Me The Horizon, Grandson samt fantastiska Grandson

 • Inhemska Cleaning Women måste höra till de mest udda artisterna i hela världen. Inte minst pga. att de använder städredskan som instrument. Bandnamnet kan även ställa till det. Senast så blev det bokade till Grekland för att städa. Hör bandets intervju samt musik i måndagens Supernova.

  Kjell har även nya låtar av Children Of Bodom, Marshmello, Lil Peep och Astrid S på spellistan

 • Billie Eilish droppade i veckan en efterlängtad nyhet. Nämligen releasedatum för hennes debutalbum. Supernova spelar Billies nya singel.
  Ni vet att jag blir överlycklig när ni skickar egen musik åt mig. Det gjorde även Finlandssvenska ALEXO som släppt singeln "Passing Time". Ni kan skicka era låtar till kjell.simosas@yle.fi

  Nya spår även av Backyard Babies, Yo Gotti, PRETTYMUCH och många fler

 • 24 år gamla singer/songwritern från Arizona, Alec Benjamin, har haft grym framfart under de senaste året. Över 100 miljoner streams och siffrorna stifer hela tiden. Men, fast Alec är en strålande låtskrivare så är han skitskraj för en massa grejer. T.ex. typ alla fordon. Samt döden. Makes sense. Alec gästade Supernova och erkände sina rädslor.

  Ny musik på X3M under ons.kväll blev det även av XXXtentacion, Weezer, Kakkmaddafakka, Tyrantti m.fl.

 • Då Jori Sjöroos, som skrivit en o annan hit åt diverse artister i Finland, bestämde sig för att börja ge ut musik under eget namn så funderade han en stund även på ett artistnamn. Men eftersom alla norska blackmetalband stulit alla fina namn så nöjde han sig med namnet som det står i passet.

  Intervju även med den ultrasympatiska Matoma som snart uppträder på Tavastia i Helsingfors.

  nya låtar i Supernova av Rival Sons, Bring Me The Horizon, Julia Michaels och BACKSTREET BOYS!!

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä