Katsottavissa ulkomailla
SuomiLOVE

Voiko parempaa olla: Vesa-Matti Loirin akustinen Hyvää puuta -veto Inarijärven rannalla! Tästä tarinasta ei käänteitä puutu – katso Karoliinan ikimuistoinen yllätys Villelle!

  • 7 min
  • toistaiseksi

Kausi 5, jakso 1: Karoliina ja hänen miehensä Ville ovat olleet yhdessä 15 vuotta – ihastuneet, eronneet, rakastuneet, eronneet taas ja lopulta rakastuneet entistä syvemmin. Käänteitä tästä rakkaustarinasta ei puutu joten nyt, ruuhkavuosien rullatessa, Karoliina haluaa osoittaa kiitollisuuttaan ja rakkauttaan Villelle tavalla joka jättää ikuisen muiston. Miltä tuntuu tavata elämänsä suurin idoli kuvan kauniin Inarijärven rannalla, sen näet tästä!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

SuomiLOVE

Koskettavia elämäntarinoita ja rakkauslauluja

Monimuotoisen rakkauden, merkityksellisen musiikin ja pakahduttavien yllätysten SuomiLOVE. Valokeilaan pääsevät tarinat niin ylimmästä ystävyydestä, syvästä rakkaudesta kuin tiiviistä yhteisöllisyydestäkin ja ne huipentuvat unohtumattomiin hetkiin tärkeimpien laulujen parissa. Suorien lähetysten juontajina Mikko Kuustonen ja Susanna Laine. Ohjelman sydämenä sykkii suurenmoinen LOVEband kapellimestarinaan Ako Kiiski.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä