Katsottavissa ulkomailla
RSO Musiikkitalossa

Teosesittelyssä Bjarnasonin Viulukonsertto ja Braxtonin TELEKINESIS

  • 6 min
  • toistaiseksi

Pianisti Jukka Nykänen esittelee soittonäyttein Daniel Bjarnasonin Viulukonserton sekä Tyondai Braxtonin teoksen TELEKINESIS. Esittelyssä selviää mm. se, keneltä suomalaiselta Bjarnason sai inspiraatiota sävellykseensä. Braxtonin teosta Jukka esittelee partituurin perusteella, sillä sitä ei ole aiemmin kuultu Suomessa. Toimittaja Janne Palkisto.

Molemmat teokset esitetään Radion sinfoniaorkesterin konsertissa perjantaina 8.2.2019 Helsingin Musiikkitalossa. Konserttia voi katsella ja kuunnella Yle Areenassa sekä Yle Radio 1:ssä suorana klo 19 alkaen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertit

Radion sinfoniaorkesteri ja ylikapellimestari Hannu Lintu tuovat klassisen musiikin elämykset suoraan kotiisi. Kaikki RSO:n kausisarjan konsertit Musiikkitalossa näkyvät suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Konserteista koostetaan myös tv-ohjelmia, jotka lähetetään Yle Teemalla. Sekä konsertit että niiden koosteet ovat katsottavissa Yle Areenassa toistaiseksi. Lähetyksissä teoksia esittelee pianisti Jukka Nykänen, ja ohjelmien toimittajina vuorottelevat Lotta Emanuelsson, Janne Koskinen ja Outi Paananen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä