Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Tuhkimotarinoita

Jussin yllätyksenä esittämä Nocturne sai Tuhkimotarinoiden Nannan kyyneliin

  • 2 min
  • toistaiseksi

Jussi Vänttinen menetti pikkuveljensä Villen ja on joutunut pelkäämään, että menettäisi myös rakkaan siskonsa Nannan. Tuhkimotarinoiden kuvausten päätteksi, hän halusi yllättää Nannan laulullaan. "Tällä laululla haluan kiittää sinua siitä, että olet edelleen mun elämässä! Mietin myös muita Leinon runoja, jotka liittyvät meidän kahden elämään tai sun, mun ja Villen. Niissä kuitenkin tuska on tosi aktiivisesti läsnä. Tässä laulussa ollaan sinut menneen kanssa ja avoinna tulevaisuutta kohtaan. Siinä soi vapaus! Se on Nocturne." P.S. Jussi Vänttinen voitti 2019 Lappeenrannan valtakunnalliset laulukilpailut.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Tuhkimotarinoita

Jokaisen pinnan alla on syvempi tarina

Tuhkimotarinoissa kriisin kohdanneet kertovat rohkeasti ja rehellisesti elämänsä kipeistä hetkistä. Miten selviytyä köyhyydestä, panttivankeudesta, vakavasta sairaudesta, läheisen kuolemasta, äidittömyydestä tai itsetuhoisuudesta? Jokainen ohjelmassa tarinansa kertova on kulkenut pitkän ja rankan matkan. Nyt he haluavat löytää oman vahvuutensa ja ovat valmiita näkemään itsensä uusin silmin. Nyt on myös lupa haaveilla! Unelmat toteutuvat ja yllätykset riemastuttavat kun Outi Broux ja apujoukot pistävät tuulemaan!

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä