BUU-önskemusik

Sunnuntaisin klo 07.03, Yle Vega

BUU-klubbis, vill du höra din favoritlåt i BUU-önskemusik? Ta hjälp av en vuxen och skicka in ett ljudmeddelande på Whatsapp. Numret är 044 421 45 46.

Jaksot

  • Vi börjar det här programmet med två hästlåtar som Elin och Linn har önskat. Dessutom blir det önskemusik av Alexander, Emma och Vilmer. Kölistan med låtar börjar bli ganska kort, så nu lönar det sig verkligen att skicka in ett ljudmeddelande där du berättar vem du är och vilken låt du skulle vilja höra i BUU-önskemusik! Hör av dig via Whatsapp till vårt nummer 044 421 4546!

  • Den här gången lyssnar vi på låtarna som Alde, Felicia, Emeli, Freja, Vinny, Ellen och Sofia har önskat! Gör du på samma sätt och berätta vilken låt du vill höra genom att skicka in ett ljudmeddelande via Whatsapp till numret 044 421 4546

  • Lyssna på ett avsnitt eller fyra i rad! Det bestämmer du själv, men framförallt bestämmer du vilka låtar som hörs i BUU-önskemusik, för i det här programmet är det barnen som som väljer låtarna. Så har också Elis, Alexandra, Ida, Theo och Emma gjort den här gången. För att önska en låt till BUU-önskemusik spelar du in en ett ljudmeddelande som du skickar iväg via Whatsapp till numret 044 421 4546. Då lägger vi också din låt på spellistan!

  • Allt från knastriga klassiker och partylåtar till hjältehundar - det handlar BUU-önskemusik om den här gången. Vi lyssnar på låtarna som Leo, Victoria, Edla, Cedrik och Joel har önskat. Just nu efterlyses barnmusik på svenska till programmet, så skicka gärna in ditt önskemål som ljudmeddelande via Whatsapp till numret 044 421 4546.

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä