BUU-önskemusik

Sunnuntaisin klo 07.30, Yle Vega - Yle Areena 30 pv

BUU-klubbis, vill du höra din favoritlåt i BUU-önskemusik? Ta hjälp av en vuxen och skicka in ett ljudmeddelande på Whatsapp. Numret är 044 421 45 46.

Jaksot

  • Det blir mycket popmusik i den här sändningen då bland andra Nelia, Emma, Alma, "Jag" och Max får sina önskelåtar uppspelade av Staffan i BUU-önskemusik. Vi tar hjärtans gärna emot alla slags låtönskemål av er i form av ett ljudmeddelande via Whatsapp. Vårt telefonnummer är: 044 421 4546.

  • Malin lyssnar på låtar som Matias, Kenneth, Emma och Siri har önskat. Kom ihåg att du också kan önska din favoritlåt till BUU-Önskemusik genom att tillsammans med en vuxen, via Whatsapp, skicka ett ljudmeddelande där du berättar vem du är och vilken låt du skulle vilja höra. Telefonnumret är: 0444214546.

  • Malin lyssnar på låtar som Hugo, Miranda, Atte och Amelie har önskat. Kom ihåg att du också kan önska din favoritlåt genom att tillsammans med en vuxen, via Whatsapp, skicka ett ljudmeddelande där du berättar vem du är och vilken låt du skulle vilja höra. Telefonnumret är: 0444214546.

  • Veckans bästa musik på Yle Vega hör du i BUU-önskemusik! Och barnen som bestämt vilka låtar vi spelar den här gången är Robin, Joel, Benjamin och Selina. Vi behöver hela tiden flera låtönskemål till programmet, så passa på att skicka ett ljudmeddelande åt oss via Whatsapp, och berätta vilken låt du skulle vilja höra! Telefonnumret är: 044 421 4546

  • I det här programmet av BUU-önskemusik med Staffan får vi höra låtarna som Walter, Freddie, Helga, Emma och Filip har önskat sig. Nu är också önskelåtskön kort, så passa på att skicka in ditt låtönskemål till BUU-önskemusik genom att banda in ett ljudmeddelande via Whatsapp till telefonnumret 044 421 4546.

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä