Katsottavissa ulkomailla
RSO Musiikkitalossa

Haastattelussa Tugan Sohijev

  • 4 min
  • toistaiseksi

Venäläinen kapellimestari Tugan Sohijev johtaa RSO:n konserttia Musiikkitalossa 13.-14.2.2019. Haastattelussa hän kertoo konsertista sekä nykyajan orkestereista.

Suoraa lähetystä konsertista on mahdollista seurata 13.2. klo 19 alkaen Yle radio 1:ssä ja Yle Areenassa. Konsertti nähdään myöhemmin kahdessa osassa Yle Teeman RSO Musiikkitalossa -ohjelmassa 17.3. ja 24.3. sekä Yle TV1:ssä 23.3. ja 30.3.

Toimittaja Eva Tigerstedt, kuvaaja Tommi Lipponen, äänittäjä Markus Torvinen, leikkaaja Ville Airaksinen & Minna Nuotio, suomentaja Laura Vierimaa, ohjaaja Minna Tienhaara.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertit

Radion sinfoniaorkesteri ja ylikapellimestari Hannu Lintu tuovat klassisen musiikin elämykset suoraan kotiisi. Kaikki RSO:n kausisarjan konsertit Musiikkitalossa näkyvät suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Konserteista koostetaan myös tv-ohjelmia, jotka lähetetään Yle Teemalla. Sekä konsertit että niiden koosteet ovat katsottavissa Yle Areenassa toistaiseksi. Lähetyksissä teoksia esittelee pianisti Jukka Nykänen, ja ohjelmien toimittajina vuorottelevat Lotta Emanuelsson, Janne Koskinen ja Outi Paananen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä