Katsottavissa vain Suomessa
Oscar-gaala 2019

Oscar-gaala 2019 (suomenkielinen selostus)

  • 4 h 56 min
  • ei katsottavissa

Lähetys Hollywoodista, jossa jaetaan maailman kuuluisimmat elokuvapalkinnot. Aluksi vieraat saapuvat gaalaan punaista mattoa pitkin, ja luvassa on tähtien haastatteluja ja pukuloistoa. Tapahtumia kommentoivat elokuva-asiantuntija Anna Möttölä ja toimittaja Susani Mahadura. Varsinainen palkintogaala alkaa klo 3.00, kommentaattoreina Anna Möttölä ja toimittaja J.P. Pulkkinen.

Tallenteen alussa on kaksi minuuttia tyhjää. Sen yli pääset kelaamalla tai suoraan tästä linkistä: https://areena.yle.fi/1-50076930?seek=117s?autoplay=true

Ohjelman tiedot

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Oscar-gaala 2019

Hollywoodin tähtiloistoa

Oscar-gaala nähdään tänäkin vuonna Teemalla ja Areenassa suorana lähetyksenä Hollywoodista aamuyöllä Suomen aikaa maanantaina 25.2. Gaalan lisäksi nähdään puolentoista tunnin lähetys punaisen maton tähtiloistosta. Kommentoimassa ovat elokuva-asiantuntija Anna Möttölä ja toimittajat J. P. Pulkkinen ja Susani Mahadura. Lähetystä voi seurata myös ruotsiksi Nicke Aldénin ja Silja Sahlgren-Fodstadin seurassa. Maanantai-iltana klo 20 alkaen nähdään suomeksi tekstitettyinä ensin Oscar-gaala ja sen jälkeen Punainen matto.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä