Katsottavissa ulkomailla
RSO Musiikkitalossa

Teosesittelyssä Fagerlundin Sellokonsertto

  • 4 min
  • toistaiseksi

Pianisti Jukka Nykänen esittelee soittonäyttein Sebastian Fagerlundin uuden sellokonserton "Nomade". Teosta ei olla vielä kuultu, joten Jukka esittelee teosta partituurin perusteella. Esittelyssä selviää mm. se, miltä kuullostaa etsiminen ja kaksintaistelu. Toimittaja Janne Palkisto.

Fagerlundin sellokonsertto kuullaan Radion sinfoniaorkesterin konsertissa Musiikkitalossa 10. ja 11.4.2019.
Kaikki RSO:n kausisarjoihin kuuluvat konsertit lähetetään suorina lähetyksinä Yle Radio 1:ssä ja Yle Areenassa, jossa ne ovat katsottavissa myös jälkikäteen. Tämä esitys on katsottavissa ja kuunneltavissa 10.4. klo 19.
Lisäksi konserttien yksittäisiä teoksia tai osia konserteista nähdään tv-koosteina Yle Teemalla ja Yle TV 1:ssä.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertit

Radion sinfoniaorkesteri ja ylikapellimestari Hannu Lintu tuovat klassisen musiikin elämykset suoraan kotiisi. Kaikki RSO:n kausisarjan konsertit Musiikkitalossa näkyvät suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Konserteista koostetaan myös tv-ohjelmia, jotka lähetetään Yle Teemalla. Sekä konsertit että niiden koosteet ovat katsottavissa Yle Areenassa toistaiseksi. Lähetyksissä teoksia esittelee pianisti Jukka Nykänen, ja ohjelmien toimittajina vuorottelevat Lotta Emanuelsson, Janne Koskinen ja Outi Paananen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä