Katsottavissa ulkomailla
AIKUISET

Hän on Oona – AIKUISET-sarja Yle Areenassa

  • 2 min
  • toistaiseksi

Anti-menestyvä milleniaali Oona (Anna Airola) pyörittää pientä kahvilaa Helsingin Kolmannella linjalla ja yrittää keksiä mitä haluaa elämältään. Yhdessä bestiksensä Artun (Elias Salonen) kanssa he jakavat kaiken ja yrittävät kahlata eteenpäin tässä epämääräisessä sohjossa, jota elämäksi kutsutaan. Kun Oonan ex-poikaystävä Tuomas (Eppu Pastinen) ja tämän uusi tyttöystävä Yola (Aksa Korttila) avaavat oman kahvilansa Punavuoreen, kokee Oona tämän henkilökohtaisena hyökkäyksenä häntä vastaan. Oona on ihminen joka potee kroonista eksistentiaalista kriisiä ja obsessoi milloin mistäkin. Hän elää on-off-suhteessa Kuisman (Mikko Kauppila) kanssa, joka on Oonan mielestä ehkä kuitenkin vähän liian ihana.

Rooleissa: Anna Airola, Elias Salonen, Aksa Korttila, Eppu Pastinen, Mikko Kauppila, Ville Myllyrinne, Linnea Leino, Manuela Bosco, Biniyam Schelling ja Joonas Nordman
Ohjaaja: Anna Dahlman
Käsikirjoittaja: Anna Brotkin

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

AIKUISET

Aina on liian myöhäistä aikuistua - 2. tuotantokausi tulossa 2021

AIKUISET on komediasarja nuorista kaupunkilaisista, jotka elävät jossain lapsuuden, teini-iän ja aikuisuuden välimaastossa. Anti-menestyvä milleniaali Oona pyörittää pientä kahvilaa Helsingin Kolmannella linjalla ja yrittää keksiä mitä haluaa elämältään. Yhdessä bestiksensä Artun kanssa he jakavat kaiken ja yrittävät kahlata eteenpäin tässä epämääräisessä sohjossa, jota elämäksi kutsutaan. Oona on ihminen joka potee kroonista eksistentiaalista kriisiä. Hän elää on-off-suhteessa Kuisman kanssa, joka on Oonan mielestä ehkä kuitenkin vähän liian ihana. Pääosissa: Anna Airola, Elias Salonen, Aksa Korttila, Eppu Pastinen, Mikko Kauppila, Ville Myllyrinne, Linnea Leino, Manuela Bosco, Biniyam Schelling ja Joonas Nordman. Ohjaus: Anna Dahlman. Käsikirjoitus: Anna Brotkin. Tuottaja/Yellow Film: Pietari Vappula. Tuottaja/Yle: Matti Kajander.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä