Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Invisible Heroes

Traileri: Invisible Heroes

  • 1 min
  • 2 v 2 kk

Kaikkia suomalaisia sankaritarinoita ei ole vielä kerrottu.

Invisible Heroes on tarina Suomen suurlähetystön henkilökunnan toiminnasta Chilessä vuoden 1973 sotilasvallankaappauksen jälkeisinä sekasortoisina kuukausina. Vapauteen kuljetettiin arvioilta yli 2000 pakolaista suomalaisten Tapani Brotheruksen (Pelle Heikkilä) ja Ilkka Jaamalan (Ilkka Villi) diplomaattityön ansiosta. Tositapahtumiin pohjautuva draama kertoo uskomattoman suomalaisen sankaritarinan.

Koko sarja Yle Areenassa!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Invisible Heroes

Suomalaisdiplomaatit pelastavat ihmisiä Chilen sotilasjuntan vainolta

Tositapahtumiin pohjautuva draamasarja suomalaisdiplomaateista Chilessä vuoden 1973 sotilasvallankaappauksen aikana. Suomalaisdiplomaatit Tapani ja Lysa Brotherus sekä Ilkka Jaamala pelastivat tuhansia ihmisiä sotilasjuntan vainolta. Näyttelijät: Pelle Heikkilä, Sophia Heikkilä, Ilka Villi, Aksa Korttila ja Mikael Persbrandt. Käsikirjoittajat: Tarja Kylmä ja Manuela Infante. Ohjaajat: Mika Kurvinen ja Alicia Scherson. Tuotanto: Kaiho Republic.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä