AIKUISET-podcast pohtii mitä aikuisuus on ja juhlii elämän randomeja yksityiskohtia. Keskustelun lomassa kuunnellaan pätkiä AIKUISET-tv-sarjasta ja fiilistellään elämää. Aikuistumiseen liittyvistä teemoista keskustelevat kolmekymppiset Spice Girls -fanit: AIKUISET-tv-sarjan käsikirjoittaja Anna Brotkin sekä somepersoona, kirjailija ja bloggaaja Eino Nurmisto.

Juontajat: Anna Brotkin, Eino Nurmisto
Äänittäjät: Arttu Hokkanen, Taneli Suoranta
Äänisuunnittelija: Arttu Hokkanen
Apulaistuottaja: Elli Hokkanen
Tuottaja/Yellow Film&TV: Pietari Vappula
Tuottaja/Yle Draama: Matti Kajander, Elina Ylä-Mononen
Musiikki: Epidemic Sound

Jaksot

 • Miten ottaa kaikki ilo irti itsesäälin hetkistä? Mitkä ovat itsesäälibileet? Mikä on parasta lohturuokaa ja mitkä on parhaita itsesäälibiisejä? Miksi sydänsuruisena kaikki näyttää merkitykselliseltä? Itsesäälistä keskustelevat Eino Nurmisto ja Anna Brotkin.

 • Miltä tuntuu muuttaa pikkukaupungista Helsinkiin? Voiko omaa synnyinkaupunkiaan oppia rakastamaan? Onko maakuntien huoltoasemien fiilistelyssä aina mukana ironiaa? Juuriaan pohtivat Anna Brotkin ja Eino Nurmisto.

 • Ovatko kaikki milleniaalit sitoutumiskammoisia? Miksi on niin vaikea tehdä päätöksiä? Onko pakko pärjätä yksin? Kumpi on tärkeämpää: vapaus vai illuusio vapaudesta? Vapaudesta ja sitoutumisesta keskustelevat Eino Nurmisto ja Anna Brotkin.

 • Voiko ystävälle sanoa mitä vaan? Millainen on hyvä ystävä? Mikä on maailman typerin ystävyys-teemainen aforismi? Ystävyyttä pohtivat Anna Brotkin ja Eino Nurmisto.

 • Miksi rakkaus on niin vaikeaa? Miksi ylitulkitsemme whatsapp-viestejä? Kumpaa kannattaa kuunnella – sydäntä vai järkeä? Rakkaudesta ja deittailusta keskustelevat Anna Brotkin ja Eino Nurmisto.

 • Avautuja-Spice ja Varautunut-Spice keskustelevat kehopositiivisuudesta ja seksipositiivisuudesta. Voiko seksipositiivinen puhe mennä yli? Onko ujoille tilaa keskustelussa? Miksi kehuja on niin vaikea ottaa vastaan? Seksipositiivisuutta pohtivat Eino Nurmisto ja Anna Brotkin.

 • Onko työ vain työtä? Miksi milleniaalit ovat burnoutissa? Onko työelämän säpäleisyys ihanaa vai kamalaa? Jos työ on somessa voiko koskaan olla vapaalla? Milleniaalien työelämää pohtivat Anna Brotkin ja Eino Nurmisto.

 • Onko ruoka vain ruokaa? Onko elitististä ruokahifistellä? Mitkä on parhaita guilty pleasure -ruokia? Chia-puuro, Club mate ja kolmenkympin brunssit - yli- vai aliarvostettuja? Ruokakulttuurista keskustelevat Anna Brotkin ja Eino Nurmisto.

 • Vaatiiko somestalkkaus erikoistaitoja? Mitä tehdä somekateudelle? Onko somepaastossa mitään järkeä? Miksi internet on niin ihana paikka? Internettiä fiilistelevät Eino Nurmisto ja Anna Brotkin.

 • Pitääkö aikuisuuden suorittamisesta saada pisteitä? Mikä on parasta ja paskinta aikuisuudessa? Pitääkö aikuisena pukeutua kuin aikuinen? Miksi hammaslääkäriajan varaaminen on niin vaikeaa? Aikuisuutta pohtivat Eino Nurmisto ja Anna Brotkin.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä