Samassa paikassa

Miten tutun paikan voikin nähdä niin toisin!

Sarja katsoo tuttuja paikkoja kolmin eri silmin. Mitä näet, mihin sinun huomiosi kiinnittyy? Maailma ei ole mustavalkoinen, vaan jokainen näkee ja kokee sen omalla tavallaan. Toimittajat Reetta Arvila, Janette Leino, Päivi Leino ja Riikka Rahi.

Jaksot

 • Jokainen näkee maailman ja yhteisesti jaetut paikat ja tilat omalta kannaltaan. Sairaalan päivystystä katsovat ja omista persoonallisista huomioistaan kertovat sairaanhoitaja Mika Huhtaniemi, Suomessa vuosikausia asunut yhdysvaltalainen taiteilija Robin DeWan sekä päivystykseen itsensä ja lastensa kanssa tutustumaan joutunut Johanna Seppovaara.
  Toimittajana Riikka Rahi, äänisuunnitelijana Kai Rantala ja tuottajana Hannu Karisto.

 • Tuttukin paikka tarjoaa yllättäviä oivalluksia ja näkökulmia riippuen katsojasta. Mitä näet, mihin sinun huomiosi kiinnittyy, mikä on sinulle merkityksellistä? Jokainen näkee ja kokee maailman omalla tavallaan. Kirpputoria tunnustelemassa ovat minimalisti ja sisustusbloggaaja Miia Salmi, yrittäjä Hesham Ramadan sekä kirpputorilla vaatteitaan myyvä Meri Jaakola. Ohjelman on toimittanut Janette Leino ja äänisuunnittelija on Kai Rantala.

 • Mihin sinä kiinnität kirkkoon mennessäsi ensimäiseksi huomiota? Minkölaisia aisteja kirkko herättää, millaisia tuntemuksia ja muistoja kirkko nostattaa? Tiedätkö, mitä kaikkea kirkon muotoihin ja rakenteisiin kätkeytyy.

  Urkuri Inka Kinnunen, uskontotieteilija Tiina Mahlamäki sekä käsityötaiteilija ja pappisperheen kasvatti Lilli Unkari katsovat kirkkoa kukin omalta kannaltaan ja tavallaan.
  Toimittajana on Riikka Rahi ja äänisuunnitelijana Anders Wiksten.

 • Jokainen kokee maailman omalla tavallaan. Tuttukin paikka tarjoaa yllättäviä oivalluksia ja näkökulmia katsojasta riippuen. Mihin sinun huomiosi kiinnittyy, kun astut kauppakeskukseen?

  Kauppakeskuksessa tavataan rattaissa nukkuvan taaperon kanssa liikkeellä oleva Henna-äiti, Finnwatch ry:n toiminnanjohtaja Sonja Vartiala sekä järjestyksenvalvonnan kohde-esimies Sami Pokka. Ohjelman toimittaja on Päivi Leino ja äänisuunnittelija on Kai Rantala.

 • Tuttukin paikka tarjoaa yllättäviä oivalluksia ja näkökulmia katsojasta riippuen. Mihin sinun huomiosi kiinnittyy, mikä on sinulle merkityksellistä? Jokainen näkee ja kokee maailman omalla tavallaan.
  Koulussa seikkailemassa ovat vanhempi konsultti Leena Alanko ajatushautomo Demos Helsingistä, 8-luokkalaiset Ida Cardona ja Liinu Lainisalo Riihikallion koulusta Tuusulasta sekä erityisopettaja Hannu Syrjä Seinäjoen yhteiskoulusta. Ohjelman toimittaja on Päivi Leino ja äänisuunnittelija on Anders Wiksten.

 • Tuttukin paikka tarjoaa yllättäviä oivalluksia ja näkökulmia riippuen katsojasta. Mitä näet, mikä on sinulle merkityksellistä? Jokainen näkee ja kokee maailman omalla tavallaan. Leikkipuistoa katsovat Anna Moring Monimuotoisista perheistä, leikkipuistoja suunnitteleva Jan Sundvik Lappsetilta sekä kiusaamisen jälkihoidon mielenterveysohjaaja Katri Salmi tukikeskus Valopilkusta. Ohjelman on toimittanut Reetta Arvila ja äänisuunnittelija on Anders Wiksten.

 • Tuttukin paikka tarjoaa yllättäviä oivalluksia ja näkökulmia riippuen katsojasta. Mitä näet, mihin sinun huomiosi kiinnittyy, mikä on sinulle merkityksellistä? Jokainen näkee ja kokee maailman omalla tavallaan. Rautatieasemalla ovat jalkautuvaa nuorisotyötä tekevä Rosa Iskalachi, rautatieaseman siivouksen palveluesimies Annika Paaret sekä entinen rautatieläinen ja harrastaja Sakari Salo. Ohjelman on toimittanut Reetta Arvila ja äänisuunnittelija on Kai Rantala.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä