Katsottavissa ulkomailla
RSO Musiikkitalossa

Haastattelussa Nicolas Altstaedt

  • 7 min
  • toistaiseksi

Sellisti Nicolas Altstaedt soittaa Sebastian Fagerlundin uuden teoksen solistina. Teos on nimeltään Nomade sellolle ja orkesterille. Haastattelussa hän kertoo mm. teoksen nimestä ja omasta työskentelystään teoksen parissa.

Radion sinfoniaorkesterin konsertti kuullaan Musiikkitalossa 10.4. ja 11.4.2019. Keskiviikon 10.4. konserttia on mahdollista seurata suorana lähetyksenä Yle radio 1:ssä ja Yle Areenassa klo 19 alkaen.
Konsertin osa, jossa Altstaedt esittää RSO:n kanssa Fagerlundin teoksen nähdään Yle Teemalla 26.5.2019 ja Yle TV1:ssä 1.6.2019 osana RSO Musiikkitalossa -sarjaa.

Toimittaja Lotta Emanuelsson, äänittäjä Markus Torvinen, kuvaaja Tommi Lipponen, leikkaaja Anne Halttunen, suomentaja Laura Vierimaa, ohjaaja Minna Tienhaara.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertit

Radion sinfoniaorkesteri ja ylikapellimestari Hannu Lintu tuovat klassisen musiikin elämykset suoraan kotiisi. Kaikki RSO:n kausisarjan konsertit Musiikkitalossa näkyvät suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Konserteista koostetaan myös tv-ohjelmia, jotka lähetetään Yle Teemalla. Sekä konsertit että niiden koosteet ovat katsottavissa Yle Areenassa toistaiseksi. Lähetyksissä teoksia esittelee pianisti Jukka Nykänen, ja ohjelmien toimittajina vuorottelevat Lotta Emanuelsson, Janne Koskinen ja Outi Paananen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä