Ykkösaamu

Eduskuntaan ennätysmäärä naisia - miten se näkyy päätöksenteossa?

 • 18 min
 • toistaiseksi

Eduskuntaan äänestettiin ennätysmäärä naisia. Saadaanko lisää naisia vallankahvaan, kun ainakin kaksi puoluetta etsii uutta puheenjohtajaa ja ministerien, puhemiesten, valiokuntien puheenjohtajien paikat ovat auki? Mitä naisten pitäisi vallalla tehdä? Ykkösaamussa keskustan ex-kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila, perussuomalaisten Leena Meri ja vihreiden Iiris Suomela. Toimittaja on Marja Ala-Kokko.
Kuva: Lehtikuva

Lähetykset

 • ma 29.4.2019 9.30 • Yle Areena

Jaksot

 • Euroopan pankkien vakaus? Pitkän linja talousvaikuttaja Sixten Korkman.

  Israelissa parlamenttivaalit. Ulkomaantoimittaja Sampo Vaarakallio, Yle.

  Miten toteuttaa hoitajamitoitus ja taata hyvä hoiva? Asiantuntija Elina Kiuru, Yksityinen sektori ja vanhustyö, Super ja kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok.).

  Millainen Aino Sibelius todella oli? Elämäkerran kirjoittaja  tietokirjailija ja Helsingin yliopiston taidehistorian professori emerita Riitta Konttinen.

  Kolumni Matti Mörttinen. Koomikko piristää politiikkaa - mutta pelle vaihtuu pian pelottelijaan, ja silloin on itku naurua lähempänä.

  Juontaja Seija Vaaherkumpu. Toimittajat Mira Stenströnm ja Marjo Näkki. Tuottaja Sakari Kilpelä.

 • Kyberuhat Venäjältä nähtynä. Väitöskirjatutkija ja entinen tiedustelu-upseeri  Martti J. Kari Jyväskylän yliopistosta.

  Markkianreaktiot EKP:n neuvoston jälkeen. Ekonomisti Marianne Palmu, analyysiyhtiö Inderes.

  Politiikkaraati. Politiikan toimittajat Pirjo Auvinen, Yle, Lauri Nurmi, Iltalehti ja Hanna Vesala Ilta-Sanomat.

  Yhdysvaltain turvallisuuspoliittinen johto kaaoksessa? Ohjelmajohtaja Mika Aaltola, Ulkopoliittinen istituutti (johtaja 1.1.2020 alkaen).

  Kolumni Janne Saarikivi. Tekopyhyyttä valeuutisten äärellä.

  Juontaja Päivi Neitiniemi. Toimittajat Hannele Muilu ja Jukka Vanninen. Tuottaja Sakari Kilpelä.

 • Mitä tehdä Postille? Omistajaohjausministeri Sirpa Paatero (sd.).

  Euroopan talousnäkymät sumenevat - voiko EKP tukea pankkeja ja elvyttää? Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen toimitusjohtaja Aki Kangasharju ja Finanssivalvonnan osastopäällikkö Samu Kurri.

  Komissaarinimet julkistettu - millainen komissio muodostumassa? Ohjelmajohtaja Juha Jokela, Ulkopoliinen instituutti.

  Kolumni Pekka Seppänen. Vastuullisuus on vastuutonta.

  Compensate-säätiö - anekauppaa vai tapa siivota kulutusjälkensä? Säätiön perustaja Antero Vartia.

  Ulkomaanlehtikatsaus. Kerstin Kronvall, Pietari.

  Juontaja Seija Vaaherkumpu. Toimittajat Hannele Muilu, Marjo Näkki ja Silja Raunio. Tuottaja Sakari Kilpelä.

 • Millainen on moderni ydinasepelote? Haastateltavana tutkija Matti Pesu Ulkopoliittisesta instituutista.

  Katalonian itsenäisyysmieliset juhlivat kansallispäivää kaduilla ja toreilla. Soitamme Ismo Nykäselle Barcelonaan.

  Poliisihallitus haluaa lakkauttaa United Bortherhood -jengin laajojen pidätysten jälkeen. Kaksi rikoskomisariota studiossa.

  Työurien pidentäminen loppupäästä tarvitsee pehmeitä investointeja ikääntyviin työntekijöihin. Sydänliiton pääsihteeri Tuija Brax ja ekonomisti Ralf Sund keskustelevat.

  Saara Särmä kertoo kolumnissaan, miten käsitteet selventävät  maailmaa ja miksi muun muassa miesselitys on tarpeen.

  Ykkösaamun juontaa Päivi Neitiniemi. Lähetystä toimittivat Marja Ala-Kokko ja Mira Stenström. Tuottaja Sakari Kilpelä.

 • Miksi virolaislapsia ei kiinnosta omankielinen opetus Suomessa? Perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo, Vantaa, opettaja Helja Kirber, Vironkielisen opetuksen seura ja viron kielen opettaja Tiina Maripuu, Vantaa.

  Jutta Urpilaisen komissaarisalkun sisältö? Ulkomaantoimittaja Petri Raivio, Yle.

  Vankien vaihdosta Ukrainan rauhanprosessin alku? Etyj-mission tarkkailija Itä-Ukrainassa Johanna Suhonen ja ulkomaantoimittaja Heikki Heiskanen, Yle.

  Kolumni Katri Saarikivi. Aivosi kuvittelevat ja arvaavat täydentämään puuttuvaa tietoa, mutta usein arvaukset ovat vääriä.

  Voisiko EKP elvyttää taloutta jakamalla "helikopterirahaa"? Kansanedustaja Elina Lepomäki (kok.) ja taloustieteen dosentti, tutkimusyhtiö GnS Economicsin toimitusjohtaja Tuomas Malinen.

  Juontaja Marjo Näkki. Toimittajat Jukka Vanninen ja Mira Stenström. Tuottaja Sakari Kilpelä.

 • Kanalintujen metsästys alkaa huomenna. Metästyksen etiikasta ja riistanhoidon tarpeista keskustelevat järjestöpäällikkö Teemu Simenius Suomen metsästäjäliitosta ja Suomen riistakeskuksen erikoissuunnittelija Marko Svensberg.

  Venäjällä käytiin sunnuntaina useita paikallisvaaleja ja kuvernöörivaaleja.
  Esimerkiksi Pietarissa valitaan uusi kuvernööri ja Moskovassa kaupunginvaltuusto. Lisäksi eri puolilla maata valitaan paikallisparlamentteja ja aluejohtajia. Tuloksista raportoi Erkka Mikkonen.

  Keskustan uusi puheenjohtaja saapuu studiovieraaksi.

  Tylsistyminen on ylellisyyttä, johon nykyään ei ole varaa. Se voi toimia myös kapinana, sanoo Anton Vanha-Majamaa kolumnissaan.

  Kevytautot eivät ilmesty Suomen tieliikenteeseen marraskuun alussa, vaikka eduskunta niin päätti viime joulukussa. Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin ilmoitti perjantaina, että lainsäädäntö otetaan EU-komission nuhteiden vuoksi korjattavaksi, ja voimaantulo lykkääntyy. Päätöstä arvioivat Liikenneturvan toimitusjohtaja Anna-Liisa Tarvainen ja Autotuojat ja teollisuus ry:n toimitusjohtaja Tero Kallio.

  Juha Laaksonen kertoo peltopyyn elämästä.

  Juontajana Hannele Muilu. Toimittajina Marja-Ala-Kokko, Mira Stenström ja Jukka Vanninen. Tuottaja Katariina Lahtonen.

 • Yhdysvalloissa on viime aikoina todettu outoja keuhkosairauksia, joiden on epäilty olevan yhteydessä sähkötupakointiin. Yliopistonlehtori Kristiina Patja Helsingin yliopistosta ja asiantuntija Otto Ruokolainen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksesta kertovat epäilyksistä.

  Huomenna keskustalaiset kokoontuvat Kouvolaan valitsemaan uutta puheenjohtajaa tilanteessa, jossa kannatus mataa historiallisen alhaalla. Pitkäaikainen keskustalainen, Tytti Isohookana-Asunmaa, kertoo omista odotuksistaan.

  Suomi näyttää erkaantuvan EU:ssa tiukkaa talouskuria vaativasta Hansa-ryhmästä. Suuntauksen hyviä ja huonoja puolia arvioivat Kokoomuksen kansanedustaja Arto Satonen ja STTK:n pääekonomisti Patrizio Lainá.

  Ylen ulkomaantoimittaja Pirkko Pöntinen kertoo tekemästään dokumentistä saudinaisten paosta. Ohjelma on kerännyt Yle Areenassa paljon katsojia ja sitä markkinoidaan myös ulkomaille. Miksi aihe kiinnostaa?

  Robert Sundman puhuu blogissaan puoluetuesta.

  Juontajana Päivi Neitiniemi, toimittajina Silja Raunio ja Mira Stenström, tuottaja Katariina Lahtonen.

 • Tietokirjailija Risto Uimonen kirjoitti kirjan Juha Sipilästä. Miksi ja millä menetelmin?
  Yliopistotutkija Timo Miettinen Helsingin yliopistosta päivittää brexit-tapahtumia.
  Toimittaja Vappu Kaarenoja Suomen Kuvalehdestä, Pekka Kinnunen Ylestä ja Jussi Kärki, Talouselämän päätoimittaja, käyvät läpi puoluekannatuskyselyn tuloksia sekä punnitsevat politiikan syksyn painavuutta.
  Veera Laine, vieraileva tutkija Ulkopoliittisesta instituutista ja Katja Lehtisaari, yliopistonlehtori Helsingin yliopistosta pohtivat Venäjän median muutoksia.
  Jos halutaan parasta, niin sosiaali- ja terveysuudistus toteutetaan kuten Hollannissa ja sosiaaliturvassa mallia otetaan tanskalaisilta, sanoo Jari Ehrnrooth kolumnissaan.
  Annatiina Heikkilä on lukenut ranskalaisia lehtiä.
  Marjo Näkki juontaa. Toimittajina Atte Uusinoka ja Marja Ala-Kokko. Tuottaja Katariina Lahtonen.

 • Britannian kohtalon hetket lähestyvät. Mihin suuntaan brexit kallistuu? Ohjelmajohtaja Juha Jokela vieraana.
  Työelämäprofessori Olli Seuri pitää tänään ensimmäisen julkisen luentonsa Tampereen yliopistossa.
  Eduskunta aloittaa syysistuntokautensa. Politiikan syksystä kertovat kansanedustajat Ville Tavio (ps), Kai Mykkänen (kok) ja Kristiina Salonen (sd).
  Kaksinkertainen Suomen Oscar-ehdokas ohjaaja Selma Vilhunen ja käsikirjoittaja Kirsikka Saari esittelevät elokuvaansa Hölmö nuori sydän.
  Roope Lipasti puhuu kolumnissaan yksinkertaisista ratkaisuista monimutkaisiin ongelmiin otsikolla Tapetaan kaikki.
  Juontajana Hannele Muilu
  toimittajina Kaija Kellman ja Jukka Vanninen, tuottajana Seija Vaaherkumpu.

 • Toinen maailmansota käynnistyi Saksan hyökätessä Puolaan vuonna 80 vuotta sitten. Britannia ja Ranska julistivat sodan Saksalle 3. syyskuuta 1939. Professorit Pekka Visuri ja Eino Murtorinne käsittelevät uudessa kirjassaan Stalinin ja Hitlerin kaupankäyntiä Suomesta osana suurvaltojen taisteluita.

  Hirmumyrsky Dorian liikkuu Amerikan itärannikolla.

  Millainen kohtalo on Al-Holin leirillä elävillä suomalaislapsilla? Haastattelussa toimittaja Antti Kuronen ja erikoistutkija Ferninad Garoff Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta.

  Viime vuosina on kuollut suuri joukko kulttuurin tähtiä. Heidän myötään kokonainen aikakausi on jäämässä taakse, sanoo Aleksis Salusjärvi kolumnissaan.

  Elämäntilanteen muutos näkyy kulutustottumuksissa. Tietoinen kulutustottumusten muutos on kuitenkin vaikeaa. Tämä selviää Ylen ruokakoneesta, jossa suomalaisten kulutustottumuksia on tarkasteltu kaupan toimittamien tietojen perusteella. Muutoksista kertoo Helsingin yliopiston Kuluttajatutmimuskeskuksen tutkijatohtori Essi Pöyry.

  Ykkösaamun juontaa Marjo Näkki. Toimittajina Atte Uusinoka, Marko Tammi ja Jukka Vanninen. Tuottaja Katariina Lahtonen.

 • Miten Yle onnistuu uutistoiminnassaan? Professori Kaarle Nordenstreng ja Yle uutisten päätoimittaja Jouko Jokinen.

  Kolumni Hannu Reime. Kylmästä sodasta Amazonin metsäpaloihin - Yle Uutisia 60 vuotta.

  Toisen maailmansodan alkamisesta 80 vuotta. Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä.

  Tutkimus - Suomen suurituloisimmat ovat tyytyväisiä itseensä, mutta moittivat Suomea. Professori Anu Kantola Helsingin yliopistosta ja tutkija Hanna Kuusela Tampereen yliopistosta.

  Viikon luontoääni ilves. Paavo Hellstedt esittelee.

  Juontaja Seija Vaaherkumpu. Toimittajat Jukka Vanninen, Sanna Raita-Aho ja Silja Raunio. Tuottaja Sakari Kilpelä.

 • Patriarkkoja ja oligarkkeja - kokemuksisia diplomaattina Neuvostoliitossa ja Venäjällä. Suurlähettiläs René Nyberg.

  Osavaltiovaalit Saksan Brandenburgissa ja Saksissa. Euroopa-tutkimuksen erikoistutkija Kimmo Elo.

  Oikeusvaltio-ongelmat Suomen Eu-puheenjohtajuuskaudella. Eurooppa-ministeri Tytti Tuppurainen.

  Britannian parlamentti joutui jäähylle. YliopistotutkijaTimo Miettinen Helsingin yliopiston Eurooppa-tutkimuksen keskus.

  Blogi Erkka Mikkonen. Tavallisilta venäläisiltä vaaditaan nyt ennennäkemätöntä rohkeutta.

  Juontaja Päivi neitiniemi. Toimittajat Hannele Muilu ja Silja Raunio. Tuottaja Sakari Kilpelä.

Klipit

 • Aino Sibelius oli suurmiehen vaimo, kodinhengetär, puutarhuri ja monipuolisesti lahjakas ihminen. Riitta Konttinen on kirjoittanut Aino Sibeliuksesta elämäkertakirjan, joka keskittyy nimenomaan Ainoon eikä hänen mieheensä säveltäjä Jean Sibeliukseen. Riitta Konttinen sanoo, että Sibeliukset puhalsivat yhteen hiileen ja tekivät kaikkensa Jeanin uran eteen. Konttisen mukaan Aino Sibelius oli kuitenkin arvoituksellinen: hän ei halunnut tuoda itseään esille eläessään millään tavalla. Haastattelijana Seija Vaaherkumpu.

 • Eurooppalainen yhteinen talletussuoja on saanut varovaista vihreää valoa aikaisemmin sitä vastustaneesta Saksasta. Suomi on suhtautunut ajatukseen yhteisestä talletussuojasta nihkeästi. Miten talletussuoja voitaisiin toteuttaa? Millaisessa kunnossa eurooppalaiset pankit mahtavat olla? Vastaamassa valtiotieteiden tohtori, ekonomisti Sixten Korkman. Aluksi Korkman kuitenkin arvioi Saudi-Arabian öjyntuotantoon tehdyn iskun vaikutuksia maailmantalouteen. Toimittaja on Seija Vaaherkumpu.

 • Vakoojia on maailmalla entistä enemmän, mutta työ on vaikeampaa hakkeroinnin takia. Esimerkiksi Kiinassa Yhdysvaltain vakoiluohjelma luhistui, kun kiinalaiset saivat hakkeroitua listan vakoilijoista. Toisaalta vakoilua tehdään entistä enemmän etäältä kyberkeinoin.
  Yhdysvalloissa tiedusteluorganisaatio suojelee omiaan tarvittaessa vaikka presidentiltä. Venäjän vallan ytimessä ollut agentti evakuoitiin kun presidentti Donald Trumpin pelättiin puhuvan sivu suunsa niin, että agentit paljastuvat. Vakoilusta ja Trumpin turvallisuuspolitiikasta kertoo Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola. Päivi Neitiniemi haastattelee. Kuva: Sascha Steinbach / EPA

 • Posti on suurten uudelleenjärjestelyjen edessä. Kolme erillistä asiaa hämmentää erityisesti: toimitusjohtajan palkka ja palkkiot, henkilökunnan palkkojen aiottu tuntuva lasku ja kolmanneksi: mikä on Postin perustoiminnan tulevaisuus?
  Posti on Helsingin Sanomien mukaan laskemassa jopa 8 000:n työntekijän palkkoja kirjepostin vähenemisen ja pakettipostin kiristyneen kilpailutilanteen takia.
  Postin kiistaan on ottanut kantaa pääministerikin. Antti Rinteen mukaan palkkojen alentamista pitäisi ehkä harkita kompensoitaviksi kertakorvauksella.
  - Posti on eittämättä isossa murroksessa, sanoo Ykkösaamussa omistajaohjausministeri Sirpa Paatero (sd.).
  Paatero toivoo, että postin ongelmat ratkaistaan työehtosopimusneuvotteluissa.
  Seija Vaaherkumpu haastattelee.

  Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva

 • Poliisin operaatio United Brotherhood -jengiä vastaan on jatkunut toista vuotta. Poliisi on reilun viikon aikana ottanut eri puolilla Suomea kiinni parikymmentä UB-jengin jäsentä. Poliisihallitus ja syyttäjä vaativat myös järjestön lakkauttamista, koska sitä pidetään erityisen vahingollisena yhteiskunnalle. Keskusrikospoliisi on aloittanut myös EXIT-toiminnan, jolla autetaan jäseniä irtautumaan rikollisjengeistä. Päivi Neitiniemen haastateltavana ovat tästä EXIT-toiminnasta vastaava rikoskomisario Antti Hyyryläinen ja UB-jengiä vastaan tehdyn poliisioperaation tiedustelujohtaja, rikosylikomisario Christer Ahlgren, joka kertoo ensin poliisin operaatiosta:

 • Talouden näkymät näyttävät huolestuttavilta ja Euroopan keskuspankki pohtii elvytyskeinoja torstaina.

  Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki ja Helsingin yliopiston taloustieteen dosentti Tuomas Malinen arvioivat talouden isoa kuvaa ja keskuspankkipolitiikkaa. Lepomäen mukaan Euroopassa ei ole siivottu pankkeja finanssikriisin jäljiltä.

  Niin sanottu helikopteriraha on noussut viime aikoina keskusteluun mahdollisena talouden elvytyskeinona, myös euroalueella. Siinä keskuspankki jakaisi rahaa vastikkeetta suoraan kaikkien kansalaisten käyttöön. Tuomas Malinen ja Elina Lepomäki eivät innostu helikopterirahasta. Toimittajana Marjo Näkki.

 • Keskustan uusi puheenjohtaja Katri Kulmuni arvostelee puolueensa nykytilaa liian reagoivaksi. Kulmunin mukaan keskusta voi nousta historiallisen alhaisesta kannatuksesta vain luomalla uutta ja huolehtimalla alueellisesta tasa-arvosta. Kulmunin mukaan alueiden eriytyminen on huolestuttavaa. “Alueellinen tasa-arvo on kysymys, joka erottaa keskustan muista puolueista. Haluamme, että jokaikinen kotiseutu Suomessa on vireä ja elinvoimainen, ja että Ihmisillä on tulevaisuuden uskoa juuri siellä, missä he asuvat”, sanoo Kulmuni. Ykkösaamun toimittaja on Hannele Muilu.

 • Kevytautoja ei Suomen teillä nähdä vielä marraskuussa, vaikka piti. Kevytautoja koskevia lakeja joudutaan vielä rukkaamaan, koska EU-komissiolta tuli nuhteita. Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin sd ilmoitti, että lain voimaantulo lykkääntyy ainakin vuodella. Miten lakia korjataan, sitä selvittävät Liikenneturvan toimitusjohtaja Anna-Liisa Tarvainen sekä Autotuojat ja teollisuus ry:n toimitusjohtaja Tero Kallio. Toimittaja on Hannele Muilu ja hän kysyy ensin oliko ministerin päätös oikea, Anna-Liisa Tarvainen vastaa ensin.

 • Yhdysvalloissa on viime aikoina törmätty erilaisiin outoihin keuhkosairauksiin, joiden on epäilty olevan yhteydessä sähkötupakointiin. Tutkinnassa on lähes sata tapausta, ja kyse on pääasiassa nuorista aikuisista.
  - Näissä tapauksissa tiedetään, että nuoren henkilön keuhkojen toiminta on nopeasti heikentynyt. Osa on joutunut tehohoitoon, kertoo tapauksista yliopistonlehtori Kristiina Patja Helsingin yliopistosta.
  - Nuoren ihmisen keuhkot kehittyvät 24 ikävuoteen saakka, ja ovat siksi erityisen herkät. Sähkösavukkeiden kemikaalit ovat haitallisia keuhkoille, hän muistuttaa.
  Ykkösaamussa sähkösavukkeiden vaikutuksista keskustelemassa ovat Kristiina Patja ja asiantuntija Otto Ruokolainen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksesta.
  Päivi Neitiniemi haastattelee.

  Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

 • Ison osa venäläisestä mediasta on ajateltu perinteisesti olevan tiukasti valtion hallinnassa. Esimerkiksi valtiollinen televisio on ollut maassa suuri vallankäyttäjä. Televisiota on tullut haastamaan esimerkiksi sosiaalinen media, joka kasvattaa maassa suosiotaan.

  Venäjä tunnetaan toimittajiin kohdistuvista vainoista. Esimerkiksi toimittaja Ivan Golunovin vangitseminen puhutti mediaa kesällä. Ja myös Kremlistä riippumaton kriittinen Meduza-uutissivusto tuottaa Venäjän hallinnolle harmaita hiuksia.

  Mutta minkälaisessa murroksessa venäläinen media tällä hetkellä on ja miten vapaita vaaleja vaativat mielenosoitukset ovat näkyneet maan mediassa? Keskustelemassa ovat Ulkopoliittisen instituutin vieraileva tutkija ja nationalismia Venäjällä tutkinut Veera Laine ja venäläisen median tutkija, yliopistonlehtori Katja Lehtisaari Helsingin yliopistosta. Juontajana Marjo Näkki. Kuva: Sergei Ilnitsky / EPA

 • Britanniassa brexit-kapinalliset yrittävät estää Britannian sopimuksettoman eron Euroopan Unionista. He tuovat parlamenttiin lakiesityksen, joka velvoittaisi pääministerin hakemaan brexitille lisäaikaa EU:sta. Yle Radio 1:n Ykkösaamussa keskusteltiin siitä, pystyykö parlamentti estämään sopimuksettoman eron EU:sta lokakuun lopussa. Haastateltavina olivat toimittaja Auli Valpola Lontoosta ja ohjelmajohtaja Juha Jokela Ulkopolittisesta instituutista. Toimittajana Hannele Muilu.

 • Al-holin leirillä Syyriassa on 11 000 ulkomaalaista naista ja lasta, jotka ovat eläneet äärijärjestö Isisin valtaamilla alueilla. Heidän joukossaan on kymmenkunta suomalaisnaista ja heidän noin 30 lasta.

  Yle kertoi eilen, että leirillä asuu kaksi suomalaista orpolasta. Suomen hallitus ei ole vieläkään päättänyt, mitä naisten ja lasten kanssa pitäisi tehdä. Miten sota-alueella kasvanut lapsi voi enää sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan? Lasten omaiset ovat vedonneet suomalaisiin viranomaisiin, että heidät saataisiin turvaan Suomeen, mutta mitään ei ole vielä tapahtunut.

  Mikä on suomalaisnaisten ja -lasten tilanne Al-holin leirillä juuri nyt? Asiasta keskustelevat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen psykologia Ferdinand Garoff ja Ylen ulkomaantoimittaja Antti Kuronen. Juontajana Marjo Näkki. Kuva: Antti Kuronen / Yle

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä