Katsottavissa ulkomailla
RSO Musiikkitalossa

Haastattelussa David Zinman

  • 6 min
  • toistaiseksi

82-vuotiaan amerikkalaismaestro David Zinmanin johdolla päättyy RSO:n konserttikauden mittainen Mahlerin sinfonioiden esitysten sarja. Kymmenes sinfonia jäi Mahlerilta kesken, mutta siitä kuullaan ensimmäinen osa Adagio. Konsertti päättyy Beethovenin kolmanteen sinfoniaan. Haastattelussa Zinman kuvailee Mahlerin sinfonioita ja kertoo siitä, mikä häneen niissä vetoaa. Hän selvittää myös sitä, minkälaisia vaikutteita Mahler sai Beethovenilta.

Loppuunmyytyä konserttia on mahdollista seurata suorana lähetyksenä Yle radio 1:ssä ja Yle Areenassa keskiviikkona 8.5.2019 klo 19.02 alkaen. Konsertti on myöhemmin löydettävissä tallenteena Yle Areenasta hakusanalla "RSO Musiikkitalossa".

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertit

Radion sinfoniaorkesteri ja ylikapellimestari Hannu Lintu tuovat klassisen musiikin elämykset suoraan kotiisi. Kaikki RSO:n kausisarjan konsertit Musiikkitalossa näkyvät suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Konserteista koostetaan myös tv-ohjelmia, jotka lähetetään Yle Teemalla. Sekä konsertit että niiden koosteet ovat katsottavissa Yle Areenassa toistaiseksi. Lähetyksissä teoksia esittelee pianisti Jukka Nykänen, ja ohjelmien toimittajina vuorottelevat Lotta Emanuelsson, Janne Koskinen ja Outi Paananen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä