Simon & Märtas bästa bitar

Inled helgen med ett skratt. Här lyssnar du smärtfritt på de bästa, dummaste, sjukaste, sexigaste, sorgligaste och roligaste bitarna från X3M Morgon med Simon och Märta. Vi publicerar ett nytt avsnitt varje fredag.

Jaksot

 • "Jag märkte att jag blev ett flörtmonster och måste hålla mig i skinnet. Jag ska inte gå hem med vem som helst"

  Märta har varit på olika fester i sommar och märkt att det finns ställen där folk blir snyggare än vad de egentligen är.

  Simon har problem med instagram och undrar varför han har ångest när han laddar upp en fin bild på sig och sin flickvän.

  Det och mycket mer i veckans bästa bitar!

  Simon och Märta hör du varje vardag mellan 6:30 och 10 på Yle X3M.

 • Märta & Simon har varit på Klacken i Lillby och varit med om lite olika upplevelser. Märta outar Simon som världens sämsta förlorare och Märta har fått en underlig komplimang.

  Dessutom avslöjar Märta vad hon tog för tatuering i Magaluf 2013 & Simon kommer med träningstips.

  I Hyvä Houmenta putsas Märtas aura. Ni måste lyssna för att förstå.

  Simon & Märta åker nu på semester och kommer tillbaka i början av augusti!

 • Är Simon släkt med Karl den store eller med en suput från Skräbböle? Varför känner sig Simon provocerad under Prideveckan? Och har Simon oidipuskomplex? Den här veckan öppnar Simon upp om väldigt mycket.

  Dessutom får ni höra Märta översätta get till finska i Hyvä Houmenta när hon träffar bonden Paavo: “Ei lehmä mutta tommonen pienempi”.

  Simon och Märta hör du varje vardag mellan 7 och 10 på Yle X3M.

 • Okej. Hur ska vi förklara detta? Simon har en underlig, underlig tanke om att människor är lite som svastikor. Ni måste lyssna för att förstå. Men! Ni kommer från och med nu att dela upp människor i svastikor och inte-svastikor.

  Simon berättar också historien katten Boris och Märta erkänner att det är hennes fel att den kattnappade katten inte fortare kom tillbaka till sin ägare.

  X3M Morgon med Simon och Märta hör du varje vardag mellan 7 och 10.

 • "Det står här på en säng att man ska ringa det här numret om man vill knulla". Märta berättar om ett bisarrt telefonsamtal från ett gäng skribaelever.

  Simon berättar om när hans flickvän trodde att han gömde något för henne.

  Lyssna på X3M Morgon varje vardag mellan 7 och 10.

 • Simon och Märta funderar på om man kunde skapa ett nytt VR-spel med en porrtwist. I Hyvä Houmenta startar Märta ett fotbollslag!

 • I veckans bästa bitar får du höra allt om X3M:s sommarfest och Simons känslosamma snack på småtimmarna. Dessutom får du höra hur det lät när Märta träffade Mörkö och Simon berättar om hans flickväns dödskult.

 • Märta skulle vara en bättre idrottare om vinsten skulle vara en sexleksak. Dessutom går hon på dejt med Kaapo Kakko i Hyvä Houmenta.
  Simon vet inte hur hans flickvän ser ut i sommarkläder & är orolig för vad hon ska tycka om hans sommarstil.

 • Märta fantiserar fritt om vad som hänt med Saimenvikaren Pullervo & kommer fram till att hon kanske vill göra den illa. Dessutom pratar Simon och Märta om det är bättre att sova ensam eller med en partner.

  Simon och Märta hör du live varje vardag mellan 6 och 10 på Yle X3M.

 • Är det bättre att åka på resa som singel? Och finns det regler om att man inte får ha sex på bussen? Simon och Märta hör du varje vardagsmorgon mellan 6 och 10 på Yle X3M.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä