Au pairit Havaijilla

Au pairit Havaijilla -Annika: "Oon vapaa tekemään mitä vaan!"

  • 1 min
  • toistaiseksi

Tamperelainen 21-vuotias Annika on asunut omillaan jo 6 vuotta. Teatterialan opintonsa juuri päättänyt nuori nainen on sinkku, eikä häntä pidättele Suomessa mikään. Annika ei ole koskaan matkustanut Suomen ulkopuolella, joten kaikki mikä häntä Havaijilla odottaa, tulee olemaan uutta - lentomatkustusta ja amerikkalaisia miehiä myöten. Annika on räiskyvä ja suorapuheinen persoona, joten yhteenotoilta ei matkan aikana vältytä.

Au pairit -sarjan kuudes kausi vie nuoret au pairit eksoottiselle ja kuvankauniille Havaijin saarelle. Au pairit Havaijilla julkaistaan kokonaisuudessaan Yle Areenassa keskiviikkona 29.5. klo 21 ja TV2:lla sarja käynnistyy maanantaina 3.6.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Au pairit Havaijilla

Reality-sarjan kuudes kausi

Suositun Au pairit -sarjan kuudennella kaudella suunnataan eksoottiselle ja kuvankauniille Havaijin saarelle, joka on kiehtova sekoitus paratiisimaista luontoa ja suurkaupungin vilskettä. Au pairit Talvikki, Emma, Annika ja Amma pakkaavat laukkunsa ja lähtevät sydämet avoinna uusiin seikkailuihin. Miten paikalliset perheet ottavat vastaan pohjoiset tulokkaat? Entä miten tytöt tulevat toimeen keskenään?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä