Au pairit Havaijilla

Au pair -Emma on innoissaan Havaijista kohteena – lastenhoidosta vähemmän

  • 1 min
  • toistaiseksi

Au pairit -sarjan kuudes kausi vie nuoret au pairit eksoottiselle ja kuvankauniille Havaijin saarelle. 19-vuotias suomenruotsalainen Emma asuu vanhempiensa kanssa Vantaalla ja haaveilee juhlasuunnittelijan urasta. Hän on vasta kirjoittanut ylioppilaaksi, ja pääsee siksi lähtemään reissuun muita au paireja myöhemmin. Sosiaalisen ja avoimen Emman solahtaminen muiden au pairien joukkoon ei sujukaan aivan odotusten mukaan, kuten ei juuri mikään muukaan hänen reissullaan.

Au pairit Havaijilla julkaistaan kokonaisuudessaan Yle Areenassa keskiviikkona 29.5. klo 21 ja TV2:lla sarja käynnistyy maanantaina 3.6.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Au pairit Havaijilla

Reality-sarjan kuudes kausi

Suositun Au pairit -sarjan kuudennella kaudella suunnataan eksoottiselle ja kuvankauniille Havaijin saarelle, joka on kiehtova sekoitus paratiisimaista luontoa ja suurkaupungin vilskettä. Au pairit Talvikki, Emma, Annika ja Amma pakkaavat laukkunsa ja lähtevät sydämet avoinna uusiin seikkailuihin. Miten paikalliset perheet ottavat vastaan pohjoiset tulokkaat? Entä miten tytöt tulevat toimeen keskenään?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä