Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Helsinki Lit -kirjallisuusfestivaali

“Ovatkohan tekstimme vaihtaneet paikkaa kirjoissamme?” kysyy Joel Haahtela Kai Aareleidilta

  • 34 min
  • toistaiseksi

Virolaisen Kai Aarelaidin ja Joel Haahtelan kirjoittamisessa on paljon yhteistä: voimakkaat alkukuvat ja paikkojen merkitys. Kirjailijat puhuvat Helsinki Litin viimeisessä keskustelussa myös kirjoittamisen vaikeudesta, tuotannossaan toistuvista kuvista ja kirjoihin liittyvistä mystisistä sattumista. Helsingin Teatterikorkeakoulusta dramaturgiksi valmistunut Aarelaid huomaa toisen ammattinsa heijastuvan kirjoittamiseen, hän kirjoittaa mielellään sirpaleisesti ja pitää vuoropuheluista. Keskustelun alussa myös psykiatrina työskentelevä Haahtela paljastaa Aareleidille kafkamaisen fantasiansa.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Helsinki Lit -kirjallisuusfestivaali

Helsinki Lit 2020 Oodissa 27.-28.8. - suorat lähetykset Areenassa ja Yle Teemalla

Yle Kulttuuri on vuonna 2020 mukana jo kuudennessa Helsinki Lit -kirjallisuustapahtumassa. Lavalle nousee toinen toistaan kiiinnostavampia kansainvälisiä tekijöitä sekä suomalaisia kirjailijoita ja toimittajia. Teema & Femillä ja Areenassa voi seurata suorana lähetyksenä keskusteluja Oodista torstaina 27.8. ja perjantaina 28.8. Lähetykset ovat katsottavissa ulkomailla ja ne jäävät Areenaan toistaiseksi.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä