Katsottavissa ulkomailla
RSO Musiikkitalossa

Haastattelussa Stephen Hough ja Hannu Lintu

  • 12 min
  • toistaiseksi

Radion sinfoniaorkesteri solistinaan Stephen Hough esittävät Hannu Linnun johdolla kaikki Beethovenin pianokonsertot Musiikkitalossa 22.5. ja 23.5.2019 Haastattelussa he kertovat mm. konserttojen levyttämisestä sekä tietenkin Beethovenista.

Loppuunmyytyjä konsertteja on mahdollista seurata suorana lähetyksenä Yle radio 1:ssä ja Yle Areenassa keskiviikkona 22.5.2019 ja torstaina 23.5.2019 klo 19.02 alkaen. Konsertit ovat myöhemmin löydettävissä tallenteena Yle Areenasta hakusanalla "RSO Musiikkitalossa".

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

RSO Musiikkitalossa

Radion sinfoniaorkesterin konsertit

Radion sinfoniaorkesteri ja ylikapellimestari Hannu Lintu tuovat klassisen musiikin elämykset suoraan kotiisi. Kaikki RSO:n kausisarjan konsertit Musiikkitalossa näkyvät suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Konserteista koostetaan myös tv-ohjelmia, jotka lähetetään Yle Teemalla. Sekä konsertit että niiden koosteet ovat katsottavissa Yle Areenassa toistaiseksi. Lähetyksissä teoksia esittelee pianisti Jukka Nykänen, ja ohjelmien toimittajina vuorottelevat Lotta Emanuelsson, Janne Koskinen ja Outi Paananen.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä